Odp: Dopłaty 2015-2020
Zaliczka pod koniec listopada. Reszta w połowie grudnia. Ja już swoje wydałem ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zaliczka pod koniec listopada. Reszta w połowie grudnia. Ja już swoje wydałem ....
Ja tam żyje z 500+ dopłaty jeszcze nie tknięte.
Mi jakieś pieniądze wpłyneły ale czy to już wszystko ? Nie wiem bo nie dokońca mi się zgadza złożyłem wniosek o przysłanie decyzji i narazie cisza
Mi wpłynęło 70% i parę dni temu kasiorę za straty w uprawach. Nie mogę narzekać.
Ja tam żyje z 500+ dopłaty jeszcze nie tknięte.
To ile masz tego 500+ bo musi być albo tak dużo albo okradasz własne dzieci bo ja jeszcze dokładam do tego 500+ ale nie powiem bo jest dużo lżej odkąd dzieciaki dostają kasę od państwa.
androl napisał/a:Ja tam żyje z 500+ dopłaty jeszcze nie tknięte.
To ile masz tego 500+ bo musi być albo tak dużo albo okradasz własne dzieci bo ja jeszcze dokładam do tego 500+ ale nie powiem bo jest dużo lżej odkąd dzieciaki dostają kasę od państwa.
Tylko na jedno i w czwórkę musimy z tego żyć
własnie dostałem decyzję na onw pewnie zaraz przyjdzie reszta
A dostał kto już całość?
Nie znam nikogo kto by dostał.
Ja dostałem. Brat czeka na reszte. U mnie dość prędko przyszło.
U mnie tez przyszła decyzja za onw, A kaski troche pokapali
Znajomych paru dostało. Ja decyzję dostałem i sporo mniej niż w tamtym roku. Jestem już starym rolnikiem
starość nie ma znaczenia ino ilość pola
Znajomych paru dostało. Ja decyzję dostałem i sporo mniej niż w tamtym roku. Jestem już starym rolnikiem
Ale młodzi rolnicy mają dodatkowo parę zł więcej
Mi teżmłody odszedł. Swoją drogą miało to niby mlodych zachęcić do przejmowanoa gospodarstw, aleco to za zachęta jak dadzą tą dodatkową płatność na 5lat a po nowemu w momęcie zapisu ziemi rolnej zobowiązujecsię człek że 10lat będzie ją sam obrabiał....
starość nie ma znaczenia ino ilość pola
Pawel21990 napisał/a:Znajomych paru dostało. Ja decyzję dostałem i sporo mniej niż w tamtym roku. Jestem już starym rolnikiem
Właśnie, że ma. Mam gospodarstwo od grudnia 2010 roku i jestem już stary rolnik. Wcześniej dostałem jeden rok dodatkową dopłatę za młodego rolnika.
Dziś przyszła decyzja pewnie za miesiąc kasa
Ja dostałem decyzje w tym tygodniu.
Dziś dostałem resztę kasy, ale ja jestem małorolny (13ha)
Dostałem list z informacją że załatwią mnie do końca czerwca.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo