Odp: Dopłaty 2015-2020
Ja na razie nie, ale chyba z 5 razy w poprzednich latach, zawsze jednak kasa była do końca IV
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja na razie nie, ale chyba z 5 razy w poprzednich latach, zawsze jednak kasa była do końca IV
Dostałem resztę kasy.
Dostałem list z informacją że załatwią mnie do końca czerwca.
ja też :nooo:
ale jak to załatwią ??Było nie krytykować PIS. Dobrze że dali czas się pożegnać :D
mi przysłali że wniosek rozpatrzą do 31.05.2017
no bo musieli tak wyslac, bo zaraz nowe wnioski trzeba składac a czesto jest tak ze winni sa kierownicy w danym oddziale
tłumaczą że mają obowiązek do 28 02 2017 wystawić decyzję jeśli tego nie zrobili to mają obowiązek wysłać takie zawiadomienia . ja dostałem decyzję .i kasa ma być do 3 tygodni .ale nie dostałem decyzji na ONW i przysłali że rozpatrzą w terminie do 31.03 2017. niestety pomału trzeba się nauczyć żyć bez dopłat.
ale jak to załatwią ??Było nie krytykować PIS. Dobrze że dali czas się pożegnać :D
mi przysłali że wniosek rozpatrzą do 31.05.2017
Ha ha ha
Ha!
mnie też przyzwyczajają, miałem kontrole EFA ozima, kasa w czerwcu będzie.
Ja dostałem pismo ze najpóźniej 30 .06 rozpatrza
W ubiegłym roku to pasowało PiS-owi bo mogli zgonic na PSL że im burdel zostawili a teraz kogo wina?...
Rolników, ze doplaty chcą
Ale w czym problem jeżeli każdy przed terminem zaliczkę 70% dostał, a reszta w ustawowym terminie przyjdzie to chyba nie problem wielki. U mnie zaliczki nie dostali tylko podejrzani o krętactwa itp
Chandra zimowa nam zawsze źle :zzz: A mogło być lepiej, mogło być lepiej ..........
https://www.youtube.com/watch?v=viYw_gF02hU
kto dostał 70 ten dostał ja mam może 40 % a kasy nigdy dość
a co do zycia bez dopłat właśnie uruchomiłem fotowoltanikę 10kw na pewno koszty energii zmaleją oczywiście po wcześniejszej spłacie kredytu maź 5lat i będę do przodu zwłaszcza ze prądzik zaczyna drożeć
Sporo firm na tych instalacjach zarobi, "Kowalski" ?
?
kto dostał 70 ten dostał ja mam może 40 % a kasy nigdy dość
a co do zycia bez dopłat właśnie uruchomiłem fotowoltanikę 10kw na pewno koszty energii zmaleją oczywiście po wcześniejszej spłacie kredytu maź 5lat i będę do przodu zwłaszcza ze prądzik zaczyna drożeć
No to jak tak Cię ciśnie to rób jak mój ziomal. Wczoraj podżyrowałem mu kredyt w Spóldzielczym i jak wpadną dotacje to spłaca kapitał i za kilka stówek podjął dopłaty wczoraj.
A jak nie splaci?hehe pozdrawiam
To będę mial ZT 323 za 6000zł
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo