Odp: Kupie opryskiwacz
Byłem wczoraj pod Bydgoszczą oglądać tą beretkę kolos nie możliwy pół dnia walczyliśmy aby wszystko posprawdzać ogólny stan nie jest zły poza pewnymi mankamentami prawa lanca swoje już w życiu przeszła trochę pospawana i pogięta temat do ogarnięcia okazało się że na pompie tłoczkowej gdzie jest połączenie z voluxem kapie woda, jest komplet naprawczy uszczelek do pompy tak, że tu było by ok. Rurki na lancach 3 lub 4 miejscach rozmroziło kiepsko spuścił wodę temat do zrobienia. Gorsza sprawa jest z pompą napęd był podłączony na górny wałek wydatek wody ustawiony na 450 litrów jak zmieniłem na 200 na wolny, biegu kiepskie ciśnienie dopiero przy większej prędkości pokazywało około 3 atm. Dużo zaworów trójdrożne trudno było to wszystko na szybko ogarnąć. Tak jak pisał Grzesiek myślę, że temat w miarę do ogarnięcia ale kilka dni należało by przy nim spędzić.
I oczywiście nie za tą cenę.
Tak że chłopaki dziękuję za pomoc i wasze wypowiedzi jutro jadę oglądać kolejnego.:beer::beer::beer::beer::beer::):):):)
PS.
zbiornik 3000 litrów robi wrażenie do tego lance 18 jeszcze są Ok. Ale 24 metry to już przesada, takie moje zdanie.
PS.
Marcin skan doszedł jest czytelny.