541

Odp: ceny ziemi

Jaka klasa?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

542

za leży dla kogo duzo, pytanie jak dla ciebie, w jakim celu kupujesz i kiedy tobie sie to zwróci

mdw

543

Kolega sprzedawał  po rodzinie 38 za ha

544

U mnie w okolicy chodzi w granicach 60-50 tyś II-III klasa, rok temu kupowałem po 62 za II klasę, z tą co miałem problemy. Dzierżawa zależnie od klasy 1000-2000 tyś za ha.

545

35tys/ha to duzo jak na podkarpacie

Rolnik z powołania:-)

546

W takiej sytuacji kupuj.Może jeszcze do rodziny kiedyś należała.

547

Klasa to nawet nie wiem ale pewnie coś koło IV. Kiedy się zwróci to nie wiem, raczej kilkanaście lat. a kupuje bo szkoda żeby się z kimś później musiał użerać bo przejazd by miał przez moją działkę. I to była 1 cała działka która miała prawie 3 ha i dziadek podzielił jak rozpisywał. Dodam że tą od drogi asfaltowej kupiłem za 45 ze 3 lata temu ale jest uzbrojona w 55 % jest łąka jakieś 10% to krzaki i stare zabudowania i reszta to uprawne. po połączeniu wyszło by ponad 2 ha uprawnego.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

548

rodzina czy nie nawet jeśli to 1 klasa to dużo 25 to max  teraz kupiłem 1 ha kawałek 3  i kawałek 4 ot taka mozaika dałem  ze wszystkim  9 tys

549

to jak za darmo

Rolnik z powołania:-)

550

fakt to była okazja ale w naszych rejonach to max15tys za ha

551 Ostatnio edytowany przez sawek.1990 (2017-03-11 06:54:51)

U mnie mówili coś że 25 tyś za ha dają, Bo się popytałem.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

552

U mnie ceny za 5 klasę kamieniołomu mam ofertę za 12 000, ostatni zakup z jesieni to 32 000 za 1,64ha 3,4 klasy pół na pół

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

553

u nas takie działeczki małe w obrocie prywatnym tez w okolicach 18-22 tys/ha

mdw

554

po 30 tys za 5 klasy ino dawaj .

Leszek   dla kolegów'

555

U nas wyszło ok 27tys za ha o całości 9ha w tym nie caly ha lasku i 0.50ha działki budowlanej... Klasa IV w 80%....  Myślę ze nie warto dawać więcej niż 30tys/ha nawet II czy III kl...

+33 / -0 (chyba wink)

556

Kumplowi ostatnio podbijali i 3 ha po 120 tys za hektar kupił big_smile

557

to pod budowlankę mam nadzieje bo z ziemi do końca życia się nie zwróci

558

Rolna. Niedawno 16 ha i 48 po stówie poszło.

559

Jezusie..... :stu: :crez: tylko brać big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

560

Właśnie czytam i rozmyślam nad sensem istnienia....