Odp: ceny ziemi
Jaka klasa?
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaka klasa?
za leży dla kogo duzo, pytanie jak dla ciebie, w jakim celu kupujesz i kiedy tobie sie to zwróci
Kolega sprzedawał po rodzinie 38 za ha
U mnie w okolicy chodzi w granicach 60-50 tyś II-III klasa, rok temu kupowałem po 62 za II klasę, z tą co miałem problemy. Dzierżawa zależnie od klasy 1000-2000 tyś za ha.
35tys/ha to duzo jak na podkarpacie
W takiej sytuacji kupuj.Może jeszcze do rodziny kiedyś należała.
Klasa to nawet nie wiem ale pewnie coś koło IV. Kiedy się zwróci to nie wiem, raczej kilkanaście lat. a kupuje bo szkoda żeby się z kimś później musiał użerać bo przejazd by miał przez moją działkę. I to była 1 cała działka która miała prawie 3 ha i dziadek podzielił jak rozpisywał. Dodam że tą od drogi asfaltowej kupiłem za 45 ze 3 lata temu ale jest uzbrojona w 55 % jest łąka jakieś 10% to krzaki i stare zabudowania i reszta to uprawne. po połączeniu wyszło by ponad 2 ha uprawnego.
rodzina czy nie nawet jeśli to 1 klasa to dużo 25 to max teraz kupiłem 1 ha kawałek 3 i kawałek 4 ot taka mozaika dałem ze wszystkim 9 tys
to jak za darmo
fakt to była okazja ale w naszych rejonach to max15tys za ha
U mnie mówili coś że 25 tyś za ha dają, Bo się popytałem.
U mnie ceny za 5 klasę kamieniołomu mam ofertę za 12 000, ostatni zakup z jesieni to 32 000 za 1,64ha 3,4 klasy pół na pół
u nas takie działeczki małe w obrocie prywatnym tez w okolicach 18-22 tys/ha
po 30 tys za 5 klasy ino dawaj .
U nas wyszło ok 27tys za ha o całości 9ha w tym nie caly ha lasku i 0.50ha działki budowlanej... Klasa IV w 80%.... Myślę ze nie warto dawać więcej niż 30tys/ha nawet II czy III kl...
Kumplowi ostatnio podbijali i 3 ha po 120 tys za hektar kupił
to pod budowlankę mam nadzieje bo z ziemi do końca życia się nie zwróci
Rolna. Niedawno 16 ha i 48 po stówie poszło.
Jezusie..... :stu: :crez: tylko brać
Właśnie czytam i rozmyślam nad sensem istnienia....
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo