7,241

Odp: GG FORUMOWE

Tandemik dobry pod przyczepe do bel ( chyba ) wink

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

7,242

zalezy od wizji na pewno wiele wytrzyma bo jest konkretnie wykonany

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7,243

Dwa tyś droższe, są jak wino ......

7,244

Do lasu tandem ale na gąsienicach...

7,245

Karol323 napisał/a:

Tandemik dobry pod przyczepe do bel ( chyba ) wink

Broń boże !  Tego typu tandem to najgorsze co może być ! Nie chodzi mi o ten konkretny co sprzedałem znajomemu Tomka ,ale tandem to tylko zwykłe osie na resorze albo poducha.
W takich układach nic się nie dzieje i nie rozkracza i śmiga się tym latami ,a wahacze osłabiają ramę ,jedyną zaletą jest większy prześwit .

7,246

no i waga jakie te posiadają są bardzo cieżkie

7,247 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2017-03-18 15:30:06)

Padło słowo waga....
Przez 3 lata przestały działać 2 wagi elektroniczne używane od czasu do czasu w kuchni i do prób kręconych. W przyszłym tygodniu mam siać gorczyce 6dag na próbie jak to zważyć.
Chciałem kupić taką wagę jak były kiedyś za PRL ale ludzie nie chcą wysyłać. W garażu stoi działająca jak ta http://sprzedajemy.pl/waga-juliusz-sper … nr11990027 ale ta moja pamięta adolfa. Sprawdziłem czuła strasznie podrzuciłem 1 podkładkę sprężynową fi 6mm i ruszyła. Więc zamówiłem komplet równie starych odważników od 200g do 20g za 17 zł i mam w dupie elektronikę..

W wolnej chwili muszę się wziąć za odbudowę starej "świńskiej" wago do 300kg

7,248

Ważę na takiej samej i na elektroniczną nie prędko przejdę ......

7,249

Krzysiek ile planujesz wysiac  na ha gorczycy?

7,250

6kg

7,251

Ktoś tu pisał że co nieco zna się na sprzęcie audio. Jakie tanie i dobre głośniki wstawić do traktora, wymiarowo to mogą być 10 cm a radio to mam jakiś stary Pioneer ze starej Polo. Radio samo w sobie dobrze gra i co najważniejsze ładnie ściąga stacje. Proszę o konkretne linki. Te PEIYING są coś warte?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,252

Jamam  te peycośtam i 4lata grają. Do tego radio philips z biedry.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

7,253

peyingi miałem i powiem ze dostawały po garach na wzmacniaczu i dawały fajnie rade są tanie i dobre akurat takie do ciagnika sam do zetora takie zakupie

7,254

czy aby móc popływać łódką po rzeczce potrzeba jakiś uprawnien?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7,255

Fenol nie zaczynaj pływać łódką oni też od łódki zaczynali https://www.youtube.com/watch?v=GL45dcYyioQ .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

7,256 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-03-20 23:01:55)

kurde to musiałbym sobie noge pier**l a na ramieniu postawić papugę, no może małpę albo wiem gwizdnę babci kurę   big_smile !!

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7,257

Panowie potrzebuje porady
Na co by wydać 13 zł ze zwrotu z podatku za 2016 rok chodze tak dzisiaj i nie mam pojęcia gdzie taką sumę zainwestować ma ktoś jakies pomysły?

A tak apropos to czas zeznań podatkowych wiec jak ktos coś ma to czas juz bo potem cieżko będzie jak kolejki będa puki co jest w miarę spokojnie ale za tydzien juz będzie cieżej

7,258

Browar na sobotę

7,259

Martwcie się w co paliwo wlewać zamawiając dostawę, może już od 1.IV

7,260

marcin napisał/a:

Browar na sobotę

chętnie ale ja pełny abstynent