Odp: GG FORUMOWE
Tandemik dobry pod przyczepe do bel ( chyba )

Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi

+33 / -0 (chyba

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 361 362 363 364 365 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zalezy od wizji na pewno wiele wytrzyma bo jest konkretnie wykonany
Dwa tyś droższe, są jak wino ......
Do lasu tandem ale na gąsienicach...
Broń boże ! Tego typu tandem to najgorsze co może być ! Nie chodzi mi o ten konkretny co sprzedałem znajomemu Tomka ,ale tandem to tylko zwykłe osie na resorze albo poducha.
W takich układach nic się nie dzieje i nie rozkracza i śmiga się tym latami ,a wahacze osłabiają ramę ,jedyną zaletą jest większy prześwit .
no i waga jakie te posiadają są bardzo cieżkie
Padło słowo waga....
Przez 3 lata przestały działać 2 wagi elektroniczne używane od czasu do czasu w kuchni i do prób kręconych. W przyszłym tygodniu mam siać gorczyce 6dag na próbie jak to zważyć.
Chciałem kupić taką wagę jak były kiedyś za PRL ale ludzie nie chcą wysyłać. W garażu stoi działająca jak ta http://sprzedajemy.pl/waga-juliusz-sper … nr11990027 ale ta moja pamięta adolfa. Sprawdziłem czuła strasznie podrzuciłem 1 podkładkę sprężynową fi 6mm i ruszyła. Więc zamówiłem komplet równie starych odważników od 200g do 20g za 17 zł i mam w dupie elektronikę..
W wolnej chwili muszę się wziąć za odbudowę starej "świńskiej" wago do 300kg
Ważę na takiej samej i na elektroniczną nie prędko przejdę ......
Krzysiek ile planujesz wysiac na ha gorczycy?
6kg
Ktoś tu pisał że co nieco zna się na sprzęcie audio. Jakie tanie i dobre głośniki wstawić do traktora, wymiarowo to mogą być 10 cm a radio to mam jakiś stary Pioneer ze starej Polo. Radio samo w sobie dobrze gra i co najważniejsze ładnie ściąga stacje. Proszę o konkretne linki. Te PEIYING są coś warte?
Jamam te peycośtam i 4lata grają. Do tego radio philips z biedry.
peyingi miałem i powiem ze dostawały po garach na wzmacniaczu i dawały fajnie rade są tanie i dobre akurat takie do ciagnika sam do zetora takie zakupie
czy aby móc popływać łódką po rzeczce potrzeba jakiś uprawnien?
Fenol nie zaczynaj pływać łódką oni też od łódki zaczynali https://www.youtube.com/watch?v=GL45dcYyioQ .
kurde to musiałbym sobie noge pier**l a na ramieniu postawić papugę, no może małpę albo wiem gwizdnę babci kurę !!
Panowie potrzebuje porady
Na co by wydać 13 zł ze zwrotu z podatku za 2016 rok chodze tak dzisiaj i nie mam pojęcia gdzie taką sumę zainwestować ma ktoś jakies pomysły?
A tak apropos to czas zeznań podatkowych wiec jak ktos coś ma to czas juz bo potem cieżko będzie jak kolejki będa puki co jest w miarę spokojnie ale za tydzien juz będzie cieżej
Browar na sobotę
Martwcie się w co paliwo wlewać zamawiając dostawę, może już od 1.IV
Browar na sobotę
chętnie ale ja pełny abstynent
Strony Poprzednia 1 … 361 362 363 364 365 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo