141

Odp: Czy podoba Ci się "dobra zmiana" ?

323piotrek323 napisał/a:

bo na ukrainie jest bieda to pracują za pół stawki co Polacy. Żadna nowość

a kto tu mówi o nowościach !!! tylko pytam czy przez to że tanio Ukraincy pracują młodych polaków zagranicę nie wypychają bo tu nikt nie będzie normalnie płacił bo i po co jak mają murzynów ,!!

Leszek   dla kolegów'

142

fakt, ale młodzi nie chcą fizycznie za 10 zł robić

mdw

143

za prawdę usuwacie posty nazwać zdrajcę po imieniu to przestępstwo ?

144

tomek1974 napisał/a:

za prawdę usuwacie posty nazwać zdrajcę po imieniu to przestępstwo ?

Tomek staraj się szanować ludzi na forum , bo tu nie miejsce na walkę polityczną.  ZMIEŃ  STYL   ARGUMENTÓW  !!!

Leszek   dla kolegów'

145

kurcze , ale nie  wiem chlopaki czy wolno o tym pisać, za dużo sobie pozwalacie, naprawdęęę,,,

mdw

146

każdy chyba pracował za granicą i pracował tam za pieniądze za które nitk miejscowy by palcem nie kiwnął. u mnie w kurnikach wozniaka cały czas przybywa ukropów, poloki nie chcę pracować. 
J jestem z tego pokolenia co pamięta lata 90te i człowiek się cieszył że ma prace, chłopaszki co do mnie przychodzą to koncentrują się aby wyjechać do rzeszy od czasu do czasu i z tego chcą żyć. Chłopaki jak słyszą o pracy za małą kase to odwracają się na pięcie. Inne podejście: za te pieniądze nie będę pracował w ogóle.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

147

z niewolnika niema pracownika. nie chcę ludzi obgadywac ale mam w rodzinie duzy biznes z pracownikami po 30 osób  . płacić muszą  dobrze , ale !!! 1500 zł na kwicie a reszta pod stołem!!!!,  i tak patrzeć to co ci ludzie będą mieli za chorobowe, renty w chorobie albo  w wypadku,  ? a emerytury ? ale szef jeczy że ciężko a walizki cały czas w przedpokoju i już nie wiedzą gdzie w świat lecieć i jakie atrakcje wybierać ?  i najlepiej ukrainca zatrudić.

Leszek   dla kolegów'

148 Ostatnio edytowany przez 323piotrek323 (2017-04-02 16:25:03)

nikt nikomu nie broni założyć swojej firmy i robić tak jak robią wszyscy szefowie

Sprzedam U-4514

149

323piotrek323 napisał/a:

nikt nikomu nie broni założyć swojej firmy i robić tak jak robią wszyscy szefowie

o byś kiedyś nie musiał u takich szefów pracować ..! życie to nie bajka są szefowie i są pracownicy . ja już byłem pracownikiem . teraz szefem ale nic nie jest dane do końca życia !

Leszek   dla kolegów'

150

Pracowalem 4 lata u takiego co ciagnal do siebie a pracownikowi uwalal nawet gdy sie pracowalo na akord jako mechanik.

Sprzedam U-4514