Odp: Opolagra
znajoma twarz ha ha powodzenia przy kolejnych dziełach a i nie wiedziałem że Marek też taki konstruktor
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Opolagra
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
znajoma twarz ha ha powodzenia przy kolejnych dziełach a i nie wiedziałem że Marek też taki konstruktor
Wybiera się ktoś zobaczyć nowy odział JASKOTa w Budziszowie Wielkim ? Dni otwarte 14-15 czyli najbliższy weekend.
http://www.jaskot.pl/?p=/pl/menu/02_aktualnosci/13
Ja się wybieram aby porównać z siedzibą główną w Siekierczynie (mniejsza-większa) i przymierzyć się do forterry - może będzie jakiś pokaz w polu aby poprowadzić ?
Popis to też bardzo sprytny facet a jego maszynki są dobrze przemyślane i szkoda że Go nie ma u nas na forum .
Już jest i niebawem pokaże zdjęcia swojego wynalazku tj Sklecił podwozie z Liaza ST 180 z silnikiem i skrzynią z ciężarówki Volvo 360 kucy i posadził na to kabinę z tego Volvo. Ładnie go poproszę i pojawią się fotki tego monstrum.
o ile dobrze kojarzę to kilka numerów wstecz poradnika rolniczego był z nim artykuł i koszt tej przeróbki o której piszesz marku to 30 lub 40 tyś zł - już dokładnie nie pamiętam.
To ja się może tu dokleje
http://www.agro-park.pl/pl/agro-park_w_ … podarz-pl/
Będzie ktoś
Opolagra 2017 - byłem, zobaczyłem, zawiodłem się
Pojechałem specjalnie aby zobaczyć 2 maszyny bo nigdzie w pobliżu nie ma. Rozczarowałem się bo akurat jeden jak i drugi producent tych konkretnych maszyn nie zabrali - gdzie to jedne z podstawowych maszyn jakie klepią wrrrr. Nie byłem kilka lat ale stwierdzam że impreza schodzi na psy.
A co Cię tak zainteresowało?
agregaty 3 belkowe do głębokiej uprawy od dziekana i z euro-maszu.
Potwierdzam słabo w tym roku z wystawcami.
Przyczepy Tandemy jakieś były ?? min 1t ?? tandem tridem wsio rybka ?? oglądał ktoś coś takiego
Jedna tona na dwóch albo trzech osiach? 😁
nie oglądałem nic poza tym co mnie interesowało. 200 km i 2 godziny w aucie, 30 min na miejscu i do domu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Opolagra
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo