7,681

Odp: GG FORUMOWE

Dziekowac.

7,682

wojtas napisał/a:

TAK  Farsz bizon Claas  ursus zetor to takie samo

Tak, ale tylko duże ursusy.Małe mają mniejsze otwory na piastę i przez to mniejszy rozstaw szpilek.

7,683

Wiadomo chodzi o wagę ciężką.
Dodam że od reni i mf też pasują, wiadomo nie wszystkie ale można szukać i mierzyć

7,684

Dawno mnie nie było... Czytania ogrom... wink

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

7,685

a gdzie ty byłeś karolu co słychać

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7,686

A wsio się poj***bało... Dziewczyna rzuciła to teraz ogona nie mam to luz blues ale po 5 latach boli w ch*j.... A ta *** na mnie ma i widać jak kochała... Ale co ja tam będe pisał... Samochód zmieniłem, Dług muszę oddać za to Pastolini sprzedaję... Kupilim Dziadka do pomocy Belarusa 80 Exporta na Skandynawię, Belek z 260 zrobiłem jeszcze 50 koniczyny i mogę sprzęty chować do stodoły... Ze starego chlewa dach będziemy ściągać, Złożyłem Na Młodego Rolnika, pochorowałem troszkę... A teraz skończyć 1 Pokos i coś dalej działać... Tomuś muszę się zgadac z Tobą to wpadnę... Teraz normalnie mogę... wink

+33 / -0 (chyba wink)

7,687

u mnie drzwi masz otwarte wpadaj kiedy tylko masz czas chętnie pogadamy powiedz tylko kiedy to pogadamy

7,688

W niedzielę bym wpadl ale nie w tą... Ale na pewno w którąś wpadne big_smile bo i do Tomasza drugiego sie wybieram wink

+33 / -0 (chyba wink)

7,689

oki daj znac tak dwa dni wcześniej i nie ma problema

7,690

Ogłoszenie mojego pracownika https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-jalo … df17c22e40 .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

7,691

jak jałówka daje 30l to jestem ciekawy ile da jak sie ocieli

Rolnik z powołania:-)

7,692 Ostatnio edytowany przez Maryush (2017-07-07 09:40:15)

I do tego jeszcze 2 miesięczna. Ciekawy przypadek ,,nad wycieleniem", zwykle są przed wycieleniem.

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

7,693 Ostatnio edytowany przez ojanusz (2017-07-07 21:47:15)

Dobry aparat ,termin wycielenia, sierpień 2019

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

7,694

Sierpień 2019r.

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

7,695

jest ktoś na sali co naprawia cieżarówki i zna sie na pneumatycznych układach i mógłby mi pomóc w zlikwidowaniu pedału hamulca u pasażera z samochodu do nauki jazdy? był on domontowany jak man był L teraz ma pake i muszę go zlikwidować i nie wiem co mogę odpiąć za przewody żeby to pokasowac wszystko

7,696

W sumie nie wiem jak to jest rozwiazane w L-kach alejesli chcesz odlaczyc to trzeba zaslepic przewody z powietrzem wchodzace do zaworu przy pedale pasazera. Reszte zreszta tez bo po wcisnieciu hamulca wiatr uleci

7,697

już mi się udało poradziłem sobie nie było to jednak tak skomplikowane

7,698

Witam kolegów.Ktoś niedawno oferował sita do wialni  mechanicznych do zboża i rzepaku.Jak ktoś pamięta to proszę o namiary.

7,699

siema dawno cię nie było . brałem od nich  do petkusa i suszarni
Wytwórnia Sit "Sitono"
Krzysztof Nowakowski
Ul. Zawodzie 9
62-330 Nekla | Wielkopolska

+48 61 438 60 69
+48 61 438 65 73

Leszek   dla kolegów'

7,700

Też u nich zamawiałem sita do kombajnu do kukurydzy. Tylko uzbroj się w cierpliwość bo to nie tak hop siup u nich...

E 516 na części
Telefon 695 076 269