Odp: GG FORUMOWE
Dziekowac.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 383 384 385 386 387 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziekowac.
TAK Farsz bizon Claas ursus zetor to takie samo
Tak, ale tylko duże ursusy.Małe mają mniejsze otwory na piastę i przez to mniejszy rozstaw szpilek.
Wiadomo chodzi o wagę ciężką.
Dodam że od reni i mf też pasują, wiadomo nie wszystkie ale można szukać i mierzyć
Dawno mnie nie było... Czytania ogrom...
a gdzie ty byłeś karolu co słychać
A wsio się poj***bało... Dziewczyna rzuciła to teraz ogona nie mam to luz blues ale po 5 latach boli w ch*j.... A ta *** na mnie ma i widać jak kochała... Ale co ja tam będe pisał... Samochód zmieniłem, Dług muszę oddać za to Pastolini sprzedaję... Kupilim Dziadka do pomocy Belarusa 80 Exporta na Skandynawię, Belek z 260 zrobiłem jeszcze 50 koniczyny i mogę sprzęty chować do stodoły... Ze starego chlewa dach będziemy ściągać, Złożyłem Na Młodego Rolnika, pochorowałem troszkę... A teraz skończyć 1 Pokos i coś dalej działać... Tomuś muszę się zgadac z Tobą to wpadnę... Teraz normalnie mogę...
u mnie drzwi masz otwarte wpadaj kiedy tylko masz czas chętnie pogadamy powiedz tylko kiedy to pogadamy
W niedzielę bym wpadl ale nie w tą... Ale na pewno w którąś wpadne bo i do Tomasza drugiego sie wybieram
oki daj znac tak dwa dni wcześniej i nie ma problema
Ogłoszenie mojego pracownika https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-jalo … df17c22e40 .
jak jałówka daje 30l to jestem ciekawy ile da jak sie ocieli
I do tego jeszcze 2 miesięczna. Ciekawy przypadek ,,nad wycieleniem", zwykle są przed wycieleniem.
Dobry aparat ,termin wycielenia, sierpień 2019
Sierpień 2019r.
jest ktoś na sali co naprawia cieżarówki i zna sie na pneumatycznych układach i mógłby mi pomóc w zlikwidowaniu pedału hamulca u pasażera z samochodu do nauki jazdy? był on domontowany jak man był L teraz ma pake i muszę go zlikwidować i nie wiem co mogę odpiąć za przewody żeby to pokasowac wszystko
W sumie nie wiem jak to jest rozwiazane w L-kach alejesli chcesz odlaczyc to trzeba zaslepic przewody z powietrzem wchodzace do zaworu przy pedale pasazera. Reszte zreszta tez bo po wcisnieciu hamulca wiatr uleci
już mi się udało poradziłem sobie nie było to jednak tak skomplikowane
Witam kolegów.Ktoś niedawno oferował sita do wialni mechanicznych do zboża i rzepaku.Jak ktoś pamięta to proszę o namiary.
siema dawno cię nie było . brałem od nich do petkusa i suszarni
Wytwórnia Sit "Sitono"
Krzysztof Nowakowski
Ul. Zawodzie 9
62-330 Nekla | Wielkopolska
+48 61 438 60 69
+48 61 438 65 73
Też u nich zamawiałem sita do kombajnu do kukurydzy. Tylko uzbroj się w cierpliwość bo to nie tak hop siup u nich...
Strony Poprzednia 1 … 383 384 385 386 387 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo