Odp: ZAGROŻENIA
Na szczęście to co chce PO się nie liczy. Chyba że Macierewicz taką szopkę odstawi ze smoleńskiem, że ludzie będą mieli dość i na złość w wyborach znowu wybiora platformę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na szczęście to co chce PO się nie liczy. Chyba że Macierewicz taką szopkę odstawi ze smoleńskiem, że ludzie będą mieli dość i na złość w wyborach znowu wybiora platformę.
Na marsz antykatolicki by go wpuścili. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat … 51497.html
posłuchałem troche dziś mediów i szok . nie wiem na ile propozycja Schetyny w sprawie lokacji uchodzców w samorządach pokrywa się z informacją o ekstra finansowaniu na uchodzców przez UE samorządów ! z pominięciem Rządu . ciekawie !! się robi ??? każdy sposób dobry !! czy to jest Zagrożenie !!!! wszystkiemu co jest Państwem. czy nie ???? czy te włażenie w du... Niemcom i Francuzom . odbiera rozum ludziom z PO ??
Hmm ciekawe co z tego wyniknie. PO może gdzieś rządzi, ale niech sobie zadadzą pytanie czy będą tam nadal rządzić po sprowadzeniu nierobów z Afryki.
Obstawiam że zachód zostanie z tym problemem sam. Gdyby mieli instrumenty, argumenty i sam nie wiem co to już by sprawa się wyjaśniła, a tak kombinują i nic nie wskórają PIS się nie ugnie. Może by zmienili zdanie gdyby badania opinii były inne niż są. To że Peowcy chcą sobie przywieźć paru niewiernych nie znaczy że mogą. Jeżeli nawet jest furtka w prawie pozwalająca na to, to prezes tysiąclecia ją zamknie.
W temacie imigrantów. Trochę inaczej ale w temacie https://www.youtube.com/watch?v=DUcQateF83A
Dawno mnie tu nie było , a dziś dzwonił Grzesiu namówił mnie aby zajrzeć na forum , a tu cisza i spokój . Chyba tu już nie pasuje bo jakoś się dziwnie czuję i nawet pisać nie bardzo mam o czym .
witaj !! się obraził na bogato !! a że nie ma o czym pisać to pewno przez dobrą zmianę !! chyba! no fajnie że jesteś to się indexy rozruszają.
koleś witam komunistyczny śmieciu
Jak widzę lepszy sort nadal rządzi .... na forum . A szkoda bo kiedyś inaczej było , bardzie przytulnie . Obrazić sie nie obraziłem tylko priorytety mi sie zmieniły , zacząłem żyć , pozwalać sobie na rzeczy na które sobie kiedyś nie mogłem pozwolić ,więc i na forum czasu zabrakło a i przytyki takie jak twoje mi sie już znudziły .
koleś witam komunistyczny śmieciu
Cześć pedale :walka:
oj jak milutko sie zrobiło
Ręce opadają. Gadałem z Tomkiem,bo chciałem, żeby tutaj czasem zajrzał, bo naprawdę wiele razy mi pomógł i fajnie byłoby jakby się podzielił radą czy opinią. A ledwo co zajrzał to już się czepia, daj sobie siana, bo rzeczywiście coraz mniej ludzi tu zacznie zaglądać. Sam jak taki ferment czytam to niechętnie tu zaglądam.
No nic, forum chyli się ku upadkowi i nie będzie inaczej. Szkoda, bo kiedyś raczej przyciągało dobrych ludzi i fachowców, a teraz tylko jad....
Ja bym najzwyczajniej w świecie nie zwracał uwagi. Kulturalny człowiek może mieć inne poglądy i nie obrzucać innych gównem a że prostactwo się trafi wszędzie to trzeba się przyzwyczaić.
Koseś chyba też nie bardzo się przejmuje już powitaniami pseudonarodowca.
Dzięki dobrej zmianie i 500 + ludzie odżyli i spełniają marzenia, super !
co bym nie napisał to zaraz przytyk ??? drażliwy kolega się zrobił .! ja mam luz włączony.
Ja zawsze na luzie !, z Koseśa przemiany życiowej też się cieszę.
tomek1974 napisał/a:koleś witam komunistyczny śmieciu
Cześć pedale :walka:
cześć cwelu
Macie wolność słowa o którą tak walczyliście. Poziom dyskusji światowy , trzymam kciuki.
koseś żebyś czasem nie myślał się zawinąć, nie zostawiaj mnie tu samemu
Narodowiec od siedmiu boleści wymordowałby wszystkich innych niż on, bycie biernym to współuczestnictwo w zbrodni.
Mamy różne zdanie ale nikt nie pisze tak jak narodowiec, u niego nie ma miejsca ani na konsensus ani nawet na wysłuchanie drugiej strony.
Mały umysł.
Koseś gratuluje odnalezienia balansu między pracą i życiem. Fajna sprawa. No to idę do roboty, obora się sama nie ogarnie
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo