Odp: Powiedzcie coś o sobie
Tak Rogajny. A renowka na razie bez problemow. Raz tylko problem z glowica pompy wtryskowej. Niby wina paliwa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak Rogajny. A renowka na razie bez problemow. Raz tylko problem z glowica pompy wtryskowej. Niby wina paliwa
Witam!
Cześć.
Cześć, jestem Szczepan. Mieszkam w okolicach Tucholi. Od niedawna jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem ZT 323 i pługa b201. Obrabiam ok. 30 ha.
Mam nadzieję, że z Waszą pomocą użytkowanie forszajow nie będzie takie straszna na jakie wygląda ;-)
Cześć Szczepan
Pomożemy...
A czemu nieszczęśliwy? Coś nie tak? Jadąc z Tucholi do Sępólna widziałem u kogoś 303 na podwórku....
Witaj.
Witaj.
cześć szczepan opowiadaj czemu taki nieszczęśliwy jesteś z posiadania zt 323
Ogólnie okolice Tucholi to dość duże zagęszczenie forszajow. Krzysiek pewnie potwierdzi... ;-)
Hmmm, 323 nie robi pozytywnego wrażenia, zobaczymy dalej. To będzie mój pierwszy sezon pełnego użytkowaniu maszyn tej marki, zobaczymy :-)
Pamietaj ze tu nie o wrażenia chodzi tylko o efekty....
No wiadomo, ale sami przyznacie, że wiele rzeczy w 323 mogliby konstruktorzy bardziej przemyśleć :-P
Jak na ciągnik takiej mocy z tego rocznika z takim wyposażeniem i za taką cenę to nie ma co wymyślać tylko jeździć z uśmiechem na gębie
No tak, patrząc na to w ten sposób to się zgodzę całkowicie :-)
cześć kolego nie narzekaj, dasz rade to prosty sprzęt. każdy ci tu podpowie co do śrubki jak co w nim robić.
Na to właśnie liczę :-)
Mój ojciec pracował jeszcze na zetorze k25 później ursus c4011 to jak wsiadł na zt300 to dla niego był bardzo wygodny ciągnik , jak to mówił: jest wspomaganie kierownicy , sprzęgło też leciutko chodzi , wygodne siedzenie , mocna kabina więc czego chcieć więcej . 323 mało jeździ czasami tylko coś podwieźć jak potrzeba.
Witam,mam na imię Andrzej,50 lat woj.Lubelskie,pow Biała podlaska i od tygodnia jestem posiadaczem kombajnu zbożowego 514.Pozdrawiam wszystkich.
Witaj Benio.
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo