Temat: Półoś do MDW 524
Jak w temacie kupię półoś do MDW 524 (tą piaste która wychodzi ze zwolnicy na którą przykreca się koło). Sprawa dość pilna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Półoś do MDW 524
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie kupię półoś do MDW 524 (tą piaste która wychodzi ze zwolnicy na którą przykreca się koło). Sprawa dość pilna
z uzywka ciezko bedzie, w pankowie cos koło 2500
W Gorzowie welkopolskiem jest na olx na części zadzwoń i zapytaj
Zakupiłem nowa w Postolicach akurat miał na miejscu l2000zł.
Tadek masz same przeboje z tą maszyną ... czy mi się wydaje ?
Nie wydaje Ci się, dał mi popalić przed sezonem i w sezonie też kaprysny był czasami. Sporo włożone już w niego szkoda sprzedawać.
Czyli potwierdza sie ze te 524 to już nie ta stal ...
Tych kombajnów cieżko kupić coś co jest zadbane itd. Większość to wymęczone maszyny. Mój był może jakiś ekstra z wyglądu ale praktycznie całego rozebrałem na części pierwsze i wymieniałem co było trzeba. W nich główna bolączka to półosie i oczywiście przyśpieszacz. Trochę luzu na osi i tulei i tłoczki wywalone. Jeśli ktoś kupi zadbany egzemplarz to naprawdę fajna maszyna.
Plan przed przyszłym sezonem jest taki że dostanie większość łożysk nowych, nowe cepy i nowy wał wariatora jazdy plus tuleja i myślę że będzie chodził. Silnik przeszedł mały remont przed samym sezonem więc trochę posłuży. Mimo tych awarii jestem z niego zadowolony, wygoda i wydajność zadowala.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Półoś do MDW 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo