Temat: Przystawka od przedniego napedu
Mam pytanie jak wyjac przystawke od przedniego napedu ponieważ odkręciłem wał pozniej wszystkie śruby i nie moge jej w żaden sposób wyjąć??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Przystawka od przedniego napedu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie jak wyjac przystawke od przedniego napedu ponieważ odkręciłem wał pozniej wszystkie śruby i nie moge jej w żaden sposób wyjąć??
Wykasuj ten post wszystko już jest opisane wystarczy poszukać.
tutaj wsyztsko podobno jest opisane non stop szukam i nie moge znalezc tego co bym chciał...
Opisane jest ale gdzie to większość pewnie nie wie, pewnie był inny temat ale się rozjechał
Przystawkę wyciągasz "na raty", musisz poodkręcać śruby dookoła obudowy i ją rozpołowić. Tylna część obudowy przystawki jest przykręcona do skrzyni biegów dodatkowo w środku.
Juz gdzies czytałem jak to sie robii;D
Jest gdzies na forum taki temat;D
Ale pomozmy mu;D
trzeba odkręcić pierwszą część a po ściągnięciu drugą część jest przykręcona 3 śrubami m8 na imbus
Szukajcie a znajdziecie.
ja mam inne pytanie do tej przystawki idzie olej przekladniowy czy chydrauliczny ze skrzyni biegow
Jeśli pytasz, to kończysz zdanie znakiem zapytania, tak?
z tego co wiem przekładniowy.
Tez mi sie tak wydawalo bo jak dzisiaj spuszczalem olej ze skrzyni i tej przystawki to olej byl inny a wlew jest tu przy wlaczniku przedniego napedu do tylu tak i jeszcze ile wchodzi oleju do tej przekladni przy skrzyni?
Podobno 1,05 litra, a ile tam wejdzie to pewnie nikt nie wie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Przystawka od przedniego napedu
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo