Temat: Przystawka od przedniego napedu
Mam pytanie jak wyjac przystawke od przedniego napedu ponieważ odkręciłem wał pozniej wszystkie śruby i nie moge jej w żaden sposób wyjąć??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Przystawka od przedniego napedu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie jak wyjac przystawke od przedniego napedu ponieważ odkręciłem wał pozniej wszystkie śruby i nie moge jej w żaden sposób wyjąć??
Wykasuj ten post wszystko już jest opisane wystarczy poszukać.
tutaj wsyztsko podobno jest opisane non stop szukam i nie moge znalezc tego co bym chciał...
Opisane jest ale gdzie to większość pewnie nie wie, pewnie był inny temat ale się rozjechał ![]()
Przystawkę wyciągasz "na raty", musisz poodkręcać śruby dookoła obudowy i ją rozpołowić. Tylna część obudowy przystawki jest przykręcona do skrzyni biegów dodatkowo w środku.
Juz gdzies czytałem jak to sie robii;D
Jest gdzies na forum taki temat;D
Ale pomozmy mu;D
trzeba odkręcić pierwszą część a po ściągnięciu drugą część jest przykręcona 3 śrubami m8 na imbus
Szukajcie a znajdziecie.
ja mam inne pytanie do tej przystawki idzie olej przekladniowy czy chydrauliczny ze skrzyni biegow
Jeśli pytasz, to kończysz zdanie znakiem zapytania, tak?
z tego co wiem przekładniowy.
Tez mi sie tak wydawalo bo jak dzisiaj spuszczalem olej ze skrzyni i tej przystawki to olej byl inny a wlew jest tu przy wlaczniku przedniego napedu do tylu tak i jeszcze ile wchodzi oleju do tej przekladni przy skrzyni?
Podobno 1,05 litra, a ile tam wejdzie to pewnie nikt nie wie ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Przystawka od przedniego napedu
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo