Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Ciekawa sylwetka no i mało sptykany jak swego czasu Nissan Juke.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawa sylwetka no i mało sptykany jak swego czasu Nissan Juke.
Andrzej, moja "znajoma" której ufam bardziej niż samemu sobie, powiedziała kilka lat temu, że ..uj nie musi być duży, ważne, żeby był długi i gruby.
Najbardziej odjazdowymi autami w mojej rodzinie jeżdżą kobitki, siostra cioteczna kilka dni temu dokładnie takim łącznie z kolorem, nas odwiedziła. https://www.otomoto.pl/oferta/peugeot-r … xtor=SEC-8
Pajej kupisz mały i powiesz dziewczynie że dlatego bo "małe jest piękne" może Ci odpowiedzieć że ktoś Ci głupot nagadał
Jak to mówia samochód jest przedłużeniem h... ja nie muszę niczego przedłużać dlatego wystarczy mi mały samochód
no to ja sobie dość przedłużyłem
androl napisał/a:Najbardziej odjazdowymi autami w mojej rodzinie jeżdżą kobitki, siostra cioteczna kilka dni temu dokładnie takim łącznie z kolorem, nas odwiedziła. https://www.otomoto.pl/oferta/peugeot-r … xtor=SEC-8
Pajej kupisz mały i powiesz dziewczynie że dlatego bo "małe jest piękne" może Ci odpowiedzieć że ktoś Ci głupot nagadałJak to mówia samochód jest przedłużeniem h... ja nie muszę niczego przedłużać dlatego wystarczy mi mały samochód
Spokojnie, jak będę przechodził na emeryturę też będę w tym segmencie szukał
Duży samochód nie jest przedłużeniem uja.... Jak ktoś kupuje duże auto to po prostu musi mieć przestrzeń na uja, bo do małego nie zmieściłby się
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage … paZ4j.html co myślicie o tym?
Golf jak najbardziej, patrząc na zdjęcia trudno powiedzieć czy nie składany z 2.
miałem go jechać dzis ogladac, ale nie mam czym albo z kim...
chyba bez miernika bym nie podchodził
miernik trzeba mieć
Wykrywacz kłamstw 😁
Zapytaj czy ci ten przebieg na fakturze wystawi
stało sie kupiłem. czy bede zadowolony to nie wiem. Ostatnio nie był bity, bo wszedzie ma drobne ryski, czy fe francji nie był bity i zrobiony nie wiem. W przebieg nie bardzo wierze, przecierki widac na włączniku swiateł i gałce zmiany biegów, więc wątpliwe jest to 175 niby gość pokazywał francuska fakturę z tym przebiegiem, ale... no.
Pozatymi przetarciami to wnetrze czyste, karoseria bez wiekszych rys, silnik zapala i koła sie toczą. więcej powiem po roku dwóch. W hura optymizm nie popadam, bo nie lubie takich zakupów.
no to gratulacje, bedziesz smigał
A umowę z kim podpisałeś? Z komisem czy z francuzem?
z komisem
Potrzebuję szybką opinię na temat fiata doblo i fiata stilo. Użytkuje może Ktoś? Samochód z przeznaczeniem na codzienne tłuczenie.
Jeśli fiat to jtd dobre proste tanie w utrzymaniu, chyba że naprawdę krótkie trasy to pb + lpg. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem alfy 159 (taki lepszy fiat) w benzynce to powiem, że pięknie to lata.
Jak ropniak to trzeba uważać na dwumase bo nie ma zamienników i może się okazać że kupujesz grata za 2 tyś i musisz włożyć w niego 2,3tyś.
Generalnie psują się pierdoły. Jak ktoś umie i lubi grzebać to polecam.
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo