Odp: GG FORUMOWE
i poszło
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 396 397 398 399 400 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i poszło
Dzięki chłopaki za wsparcie ☺☺
czekamy na wyniki
Poszło.
Na razie w powiecie prowadzę w województwie w pierwszej 15 powinienem się znaleźć
Fenola tak samo długo nie widać na forum.
Chłopaki poszli kilka poziomów wyżej na Farmingu, a tam Fortschritta nie ma :pa: :pa: :pa:
To forum to nie tylko fortschtitt - to społeczność. Ale rzeczywiście coś ostatnio przycichło.
Ja tam nosa nie zadzieram z powodu logo na masce
fajny patent na kamole !! a swoją drogą to spokojnie na forum szacownym !! bo nikt się polityką i kosciołem nie zajmuje ! to były hity !!! i pisarze jacy !!! zostały tylko techniczne tematy to i zapał wystygł . mi ten stan pasuje . swoja drogą poznałem fajnych ludzi, pomocnych a niektórych osobiscie w realu i jest spoko . pozdrawiam .
fajny patent na kamole !! a swoją drogą to spokojnie na forum szacownym !! bo nikt się polityką i kosciołem nie zajmuje ! to były hity !!! i pisarze jacy !!! zostały tylko techniczne tematy to i zapał wystygł . mi ten stan pasuje . swoja drogą poznałem fajnych ludzi, pomocnych a niektórych osobiscie w realu i jest spoko . pozdrawiam .
podpisuje się pod tym
Badał ktoś białko pszenicy w niezależnym laboratorium. Ktoś poleci jakieś? Nie wiedzieć czemu wszyscy białko mają 12,4 z gęstością też 0,1 ponizej normy... sk..o
Miał ktoś z Was operowaną przegrodę nosową? Ja się wybieram w poniedziałek a we wtorek pod nóż, młotek i kowadło
zrobić i to jak najszybciej, jak mi zrobili to skończyły się katary i zmniejszyło chrapanie
Ja to przez nos mam ciężko oddychać, przeziebienie i katar non stop a nie mówiąc o zapaleniu zatok. We wtorek będzie po problemie mam nadzieję.
to przez tydzień będziesz wyglądał jak po spotkaniu puziana w ciemnym zaułku
Aby ból był do zniesienia a reszta to pikuś
Gdzie będą Cię kroić ?
Szpital bródnowski
Miał ktoś z Was operowaną przegrodę nosową? Ja się wybieram w poniedziałek a we wtorek pod nóż, młotek i kowadło
Ja miałem
Brak słów do pogody leje drugi dzien, miarki brakuje na deszczomierzu woda wszędzie stoi a końca nie widać
Strony Poprzednia 1 … 396 397 398 399 400 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo