7,941

Odp: GG FORUMOWE

i poszło

7,942

Dzięki chłopaki za wsparcie ☺☺

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

7,943

czekamy na wyniki

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7,944

Poszło.

7,945

Na razie w powiecie prowadzę w województwie w pierwszej 15 powinienem się znaleźć

7,946

Massey napisał/a:

Fenola tak samo długo nie widać na forum.

Chłopaki poszli kilka poziomów wyżej na Farmingu, a tam Fortschritta nie ma :pa: :pa: :pa:

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

7,947

To forum to nie tylko fortschtitt - to społeczność. Ale rzeczywiście coś ostatnio przycichło.

7,948

http://i63.tinypic.com/zvvk43.jpg

Ja tam nosa nie zadzieram z powodu logo na masce big_smile

7,949 Ostatnio edytowany przez sarast (2017-10-01 18:25:13)

fajny patent na kamole !! a swoją drogą to spokojnie na forum szacownym !! bo nikt się polityką i kosciołem nie zajmuje ! to były hity !!! i pisarze jacy !!! zostały tylko techniczne tematy to i zapał wystygł . mi ten stan pasuje . swoja drogą poznałem fajnych  ludzi, pomocnych  a niektórych osobiscie w realu i jest spoko . pozdrawiam .

Leszek   dla kolegów'

7,950

sarast napisał/a:

fajny patent na kamole !! a swoją drogą to spokojnie na forum szacownym !! bo nikt się polityką i kosciołem nie zajmuje ! to były hity !!! i pisarze jacy !!! zostały tylko techniczne tematy to i zapał wystygł . mi ten stan pasuje . swoja drogą poznałem fajnych  ludzi, pomocnych  a niektórych osobiscie w realu i jest spoko . pozdrawiam .

podpisuje się pod tym

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7,951

Badał ktoś białko pszenicy w niezależnym laboratorium. Ktoś poleci jakieś? Nie wiedzieć czemu wszyscy białko mają 12,4  z gęstością też 0,1 ponizej normy... sk..o

7,952

Miał ktoś z Was operowaną przegrodę nosową? Ja się wybieram w poniedziałek a we wtorek pod nóż, młotek i kowadło smile

7,953

zrobić i to jak najszybciej, jak mi zrobili to skończyły się katary i zmniejszyło chrapanie

7,954

Ja to przez nos mam ciężko oddychać, przeziebienie i katar non stop a nie mówiąc o zapaleniu zatok. We wtorek będzie po problemie mam nadzieję.

7,955

to przez tydzień będziesz wyglądał jak po spotkaniu puziana w ciemnym zaułku smile

7,956

Aby ból był do zniesienia a reszta to pikuś wink

7,957

Gdzie będą Cię kroić ?

7,958

Szpital bródnowski

7,959

Pawel21990 napisał/a:

Miał ktoś z Was operowaną przegrodę nosową? Ja się wybieram w poniedziałek a we wtorek pod nóż, młotek i kowadło smile

Ja miałem

7,960

Brak słów do pogody leje drugi dzien, miarki brakuje na deszczomierzu woda wszędzie stoi a końca nie widać