Odp: GG FORUMOWE
U nas w centralnej polsce zawsze ceny są słabsze niż np na wschodzie. Mnie to 1.20 już by cieszyło bardzo.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 401 402 403 404 405 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U nas w centralnej polsce zawsze ceny są słabsze niż np na wschodzie. Mnie to 1.20 już by cieszyło bardzo.
Ja też z centralnej i mi wyszło za wrzesień 1,42 , a od listopada podwyżka o 5 gr.Dobre i to ale do 2 euro jeszcze daleko.
U mnie 1.55zl jest za mleko wiec już można spać spokojniej...
Jak sprzedawać uszkodzony samochód to jak się zabezpieczyć przed ewentualnymi żalami kupującego ? Trzecia rzecz w ciągu ostatnich 10 dni (podnośnik szyby, klocki i tarcze, a dziś skrzynia biegów) strasznie mnie zirytowało i chce sprzedać Sharana
adnotacja że kupujący zaznajomił się ze stanem faktycznym pojazdu i nie będzie roszczeń ipo kłopocie
Jak sie trafi bystry kupiec to taki zapis nic nie daje.
Chcesz poinformować o tym kupującego czy nie. Jak nie to tak jak kolega wyżej adnotacje i dodatkowo przy dacie wpisz godzinę, co by czasem przed północą nie odwiózł. Klocki i tarcze ze skrzynią nie skończyły sie nagle co innego silniczek. Najprościej to przyznać sie że sie na tym nie zna i tyle, nie każdy jest mechanikiem.
Poinformować to raczej muszę bo samochód nie jedzie na żadnym biegu
tarcza jedna jest podtarta dość mocno z jednej strony bo tłok się zaciął nic nie było widać ani czuć ale jakoś starł się klocek do metalu i wtedy usłyszałem
Nie chcę po prostu wbić się na minę bo zwykli użytkownicy kupują sprawne a cwaniak szuka okazji a wiem że handlarze unikają zapisu na umowie "pojazd uszkodzony" bo wydział komunikacji nie chcę takich pojazdów rejestrować bez przeglądu technicznego
To nie auto za 50 tys czym się przejmujesz, auto nie jeździ silnik pali a resztę niech sobie kupujący sprawdza. Zapis zapoznał się ze stanem i koniec albo bierze albo nie.
ja jak kupuje auta niskiej kwoty to pisze 900 zł i w adnotacji auto do naprawy blacharskiej i mechanicznej jak jest ważny przegląd i oc to w wydziale nie ma problemu
przyjeżdza klient ogląda mówisz panie jest to i to złe jak pan bierzesz to bierzesz a na umowie piszesz auto uszkodzone napisz co jest jak klient to podpisuje oznacza to ze zapoznał się ze stanem technicznym i wszystko jest mu znane
Ogarnij i sprzedaj, lub na szrot w takim stanie jak jest, mamy XXI wiek.
albo wystawiasz z przeznaczeniem na części robisz z niego dawce i nie masz żadnych kłopotów
Ja też z centralnej i mi wyszło za wrzesień 1,42 , a od listopada podwyżka o 5 gr.Dobre i to ale do 2 euro jeszcze daleko.
Do jakiej mleczarni odstawiasz ?
Skierniewice.
Ja do SDM Wieluń. U nas jest ten minus ,że lecą głównie na mleku w proszku a cena tego produktu na rynkach jest niska.
Kolega scoda w najnowszym TAP opisuje swoje Case'y.
Masz racje ,nawet wspomnieli o Fortschittach.
Kilka lat temu zrezygnowałem z TAP a dziś dostałem sms-a niby zaproszenie na forum rolników i agrobiznesu przy okazji MTP Poznań. Wszyscy to dostają ?
Pytanie czy silnik hydrauliczny ma stały moment obrotowy? Silnik według producenta może pracować od 9 do 365 obr/min Wiadomo w skrajnych tj najniższych i najwyższych obrotach może ten moment być inny ale w zakresie np 20-340 będzie mniej więcej stały?
to w w zależności od konstrukcji mniej lub bardziej stały zwykle lekko opadający w środku zakresu czyli dla twojego od (ok 50 do 300 obr)
Strony Poprzednia 1 … 401 402 403 404 405 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo