Temat: Cześć
Hej, mam na imię Bartek, jestem z lubelskiego. W niedalekiej przyszłości mam zamiar nabyć zt303. Mam nadzieję że pomożecie przy zakupie i odpowiecie na wszystkie nurtujące mnie pytania.
pozdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Cześć
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, mam na imię Bartek, jestem z lubelskiego. W niedalekiej przyszłości mam zamiar nabyć zt303. Mam nadzieję że pomożecie przy zakupie i odpowiecie na wszystkie nurtujące mnie pytania.
pozdr
Cześć.
hej.
Cześć Bartek.
cześć bartek
Hej!
Tam w Waszych stronach są morgi czy hektary? Dużo ich masz?
No Witam 😇
Morgi mówią jedynie starsi, tak to hektary jak wszędzie. Ja mam 7 ale myślę dzierżaw trochę wziąć i podwoić
Cześć. Tylko nie bierz za dużo dzierżaw na zasadzie ,że Ty obsiewasz a właściciel bierze dopłaty bo jedyne co będziesz z tego miał to kupe roboty .
To już nie te czasy żeby od podstaw budować gospodarstwo, życia mało. Praca poza rolnictwem dla nie leniwych jest. W moich stronach to "skubanie kur" w firmie Ce***b ja nie bałbym się i takowej.
Poza gospodarstwem pracuję także jako grafik 3d Nie będę budował od podstaw tylko modernizował gospodarstwo.
Andrzeju ostatnio jechałem przez Ciechanów to tam tej firmy to ogrom jest.. Gdzie nie spojrzysz 😋
No i pamiatka mi przyjdzie z tamtych okolic... 😄
Witam !
Poza gospodarstwem pracuję także jako grafik 3d Nie będę budował od podstaw tylko modernizował gospodarstwo.
No a dzierżaw szukasz ?, te 7 ha to i ciapkiem w wolnym czasie obrobisz.
Karol, no fakt ta firma stała się największym pracodawcą w okolicy, bezrobotni w moich stronach są nimi z wyboru. Uszczknij rąbka tajemnicy co i gdzie nabyłeś.
Żebym coś nabył to bym sie pochwalił Wozilem kolegę do Golub Dobrzyń na szkolenie a później wracalem to jeszcze na Białystok jechałem i takoo
Też kiedyś pracowałem w 3D ale to za czasów jak 3Dmax 3 i Autokad 2000 był nowością....
Witam nowych !
Bartek lepiej mtz-ta szukaj .
Witaj kolego.
Witam nowego kolegę:)
Ja pracuję w blenderze jest poręczniejszy jeśli chodzi o modelowanie, ma bardziej intuicyjne skróty. 3ds max to zło konieczne i używam tylko gdy robię pączki z modelami.
Co do mtz-a to drogo one stoją nie wiem czy tyle wycisnę z portfela.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Cześć
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo