Odp: Egzema ,,, łuszczyca skóry
Miałem problem z pękającą skórą na palcach ,szczególnie na wierzchniej stronie kciuków. Nie byłem z tym nigdzie ale problem przestał być dokuczliwy po tym jak zacząłem często smarować dłonie kremem nawilżającym.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Egzema ,,, łuszczyca skóry
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miałem problem z pękającą skórą na palcach ,szczególnie na wierzchniej stronie kciuków. Nie byłem z tym nigdzie ale problem przestał być dokuczliwy po tym jak zacząłem często smarować dłonie kremem nawilżającym.
Wojtku żona miała trochę inny problem ze skórą a raczej z niegojącą się raną na nodze i żadne leki , maści nie pomagały a pomogło utarcie na tarce korzenia żywokostu i przykładanie takiej papki . Niesamowita roślina ,więc Wojtku powinieneś sie udać na łąki i wykopać , jeśli nie pomoże to z pewnością nie zaszkodzi .
Ja mam tak samo,szczególnie jak coś grzebie w ziemi ,mi pomaga krem Rombalsam 30% mocznika(jak posmarujesz ręce to nie dotykaj oczu)
Massey napisał/a:Miałem problem z pękającą skórą na palcach ,szczególnie na wierzchniej stronie kciuków. Nie byłem z tym nigdzie ale problem przestał być dokuczliwy po tym jak zacząłem często smarować dłonie kremem nawilżającym.
Ja mam tak samo,szczególnie jak coś grzebie w ziemi ,mi pomaga krem Rombalsam 30% mocznika(jak posmarujesz ręce to nie dotykaj oczu)
Też mi pęka powierzchniowo na dłoniach szczególnie przy mechanikowaniu, i trudno domyć. Mediderm załatwia szybko i skutecznie tą dolegliwość, najlepiej jak nie zapomnę i posmaruje ręce rano no i oczywiście wieczorem obowiązkowo.
Andrzej ,ten Medidern to w Aptece?
W aptece bez recepty 20-22 zł 0,5kg
Dokładnie, dobry, tani i przede wszystkim skuteczny. Wcześniej drogie gówna co nic nie dawały a tu duża skuteczna i tania pucha. U córki na atopowe zapalenie skóry. Lekarz mało który to zapisze głównie ze względu na cenę.
Ok.podziękował ,może być dobre,czytałem ulotkę.
Sam już drugie pudło medidermu wykorzystuję
I jak Wojtek, próbowałeś ta maść?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Egzema ,,, łuszczyca skóry
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo