461

Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?

Ciekawe ile ten jest wart...
https://www.olx.pl/oferta/case-puma-165 … pqDe5.html

E 516 na części
Telefon 695 076 269

462

a to kolo mnie .handlarz jest najpierw pracuje na tym sprzecie zas sprzedaje je ogolnie ma duze gospodarstwo

463

¬le nie wygląda chociaż jak z zachodu to coś mały przebieg

464

Andrew89 napisał/a:

https://www.olx.pl/oferta/case-ih-maxxu … oxVNO.html koleiny maxum do sprawdzenia

temat ciekawy  a może ktoś bliżej mieszka???

wersja  niby młoda ale przełącznik od rewersu jest ze starego  około92-93r  bo nie ma neutralnego

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

465

wojtas napisał/a:
Andrew89 napisał/a:

https://www.olx.pl/oferta/case-ih-maxxu … oxVNO.html koleiny maxum do sprawdzenia

temat ciekawy  a może ktoś bliżej mieszka???

wersja  niby młoda ale przełącznik od rewersu jest ze starego  około92-93r  bo nie ma neutralnego

W akcie Desperacji pojechałem dziś do Jaskota  bo mam parę km od domu  i pokazują maszynki 126km Deutz z klimą amortyzacją itp 4 garowy turbo z AD blue  itp brutto 360tys  a Zetor  następca HSX czyli HD  coś około 280tys  brutto  też z amortyzacją itp

kurde skąd  wziąć takie pieniądze z normalnego gospodarzenia ? 5lat zęby w ścianę  i ciągnik bez programów jest a na program to ja nie wiem ale ojciec w wieki 59lat się nie złapie  raczej

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

466

zajedz do agrohandlu

mdw

467

Wojtas a skąd wziąłeś te 60 ??

468

heheh sprzedałem starego trochę dołożyłem i koniec  więcej  w teorii brak

469

Panowie pomału zastanawiam się nad zakupem ciągnika i myślałem nad ursusem 902/912 lub 1012 ktoś może się wypowiedzieć na temat tych sprzętów? Kwota do wydania to będzie maks 20 tyś

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

470

Zależy do czego ma być ten traktor bo jak do pola i jest go dużo to myślę że lepiej by było kupić mtz z przednim napędem. Jak jest normalny rok to 912 w polu będzie robić, ale jak taki mokry jak ten to bez przedniego napędu można tylko po drodze jeździć. Do prasy czy kosiarki dobry sprzęt, mało pali i zwrotny jest.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

471

mało pali??? mówisz chyba o mtz

mdw

472

o 902/912
Może tylko moja mało pali.

473

nam zetor 6 garowy tez za wiele nie pali na dzień jak w lesie jeździ jak sie ryje to 50l litrów bierze a jak jeździ spokojnie i nie musi mu w palnik wstawiac to 40l pali

Nie ma to jak FORTSCHRITT

474

Bo jej nie używasz big_smile
Do pola jak w miarę sucho i trakcje ma to 1012 jak cię mogę ale  zapnij coś większego i koniec roboty  bo silnik chce reszata już nie

475

W tym roku najniższy wynik 4,5l/mth w przetrząsarce karuzelowej. W orce palił mi 6-7l/h. W opryskiwaczu 2000l/18m na 35ha spalał 30l, działki od 1ha do 10ha.

476

6-7litrow w orce?!Perpetum mobile

477

Dodam że w przyszłości chciałbym dołożyć przedni napęd jak by mi się udało kupić dobry egzemplarz.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

478

4 to sama ma co robić by jechać jak do pola to 6 cylindrów

479

Ojciec miał t-25, kupiłem c-360, władek dobry ale tylko do bron. Kupiłem mtz82 c-360 dobry ale  tylko do bron. Kupiłem forsza mtz dobry ale tylko do bron. Gdybym był młodszy ............... wink

480

jack napisał/a:

6-7litrow w orce?!Perpetum mobile

Na godzinę, co dawało 12-14l/ha
Nie tylko silnik w dobrym stanie, odpowiednio serwisowany, wtryski i pompa zrobiona oraz wymienione filtry.