Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Moje maszyny
Strony 1
Niech służy
Docisk pasa na oleju czy sprężyna?
Sprężyna
U nas we wsi jeden przez właśnie taką hestonke popadł w alkoholizm
czemu?
Laszek to żeś mnie pocieszył . Ale mam nadzieję ,że dam z nią radę.
Na początku szła mu dobrze a pasy latały jak guma od gaci. Z czasem jak pasy się pozrywaly to zrobił tak jak powinno być i na konkretnych zlaczach ale już nie chciała współpracować. Z wałkiem rozpoczynającym też kombinował bez rezultatu. Teraz widziałem że kupił jakąś KR
Gość od którego ją kupiłem prasował nią sianokiszonke i słomę ,sprzedał gdyż zlikwidował krowy ,no cóż zobaczę jak nadejdzie sezon jak będzie ze mną współpracować.
Jakie są różnice w porównaniu do 5670 ??
Dalszy sąsiad ma chyba taki model trochę ponad rok i widziałem że całkiem nieźle mu to chodzi tyle że wolno ale nie wiem czy to wina prasy czy C 360 nie daje rady ale zbija ładnie jak na sprężynowy docisk. Dał za to chyba 5 tyś plus 800 na drugi podbieracz.
c 360 do takiej prasy to trochę za mało i docisk na sprężynie to nie najlepsze rozwiązanie.
Rur3k ,nie wiem dokładnie jakie są różnice w porównaniu do 5670 bo na żywo tego modelu nie widziałem ,ale patrząc po fotkach w necie wydaje się ,że jest trochę wyższa więc może wyższe bele robi. Moja robi max 140 cm wysokie.
Strony 1
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Moje maszyny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo