Odp: Dopłaty 2015-2020
Jak baba to suka nie kundel
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak baba to suka nie kundel
no pojechałem, ale ja akurat swoją żone podziwiam że wytrzymuje z takim typem jak ja, no i jakis taki szacunek mam do niej, a znamy sie od dziecka
A jak moja mnie denerwuje😉ale bez niej byloby nudno i bez mlodych tez...
Nie miałbym nic przeciwko temu, żeby żony rolników dostawały co roku dopłatę za trwanie w formalnym związku z nim. Oczywiście na takową dopłatę co roku musiałby mąż rolnik wyrazić zgodę
o i to jest dobry pomysł, moze łatwiej byłoby znaleść, jakby dopłata kusiła
Zeby znalezc trzeba szukac a nie siedziec na ff😉
Pewnie Pajej na razie robi tak :satan: https://www.youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI
Oj żeby kobietę znaleźć jakąś normalna to jest wyzwanie... Większość to " szony " ... Ale to nie jest dział o babach...
To prawda ,dosyć długo szukałem zanim związałem się z tą jedyną . A co do dopłat to zaliczkę dostałem jakieś 2 tygodnie temu ,jak jest z płatnościami ,onw nie wiem czy wypłacili razem z zaliczką czy będzie osobno lub razem z płatnością końcową.
A dostał ktoś może resztę dopłat?
Ja tylko zaliczkę 530zł . nawet nie liczę na te dopłaty,na dłuzej starczą
A tak w sumie to ile średnio wychodzi pieniędzy do 1 ha ??
Ja tylko zaliczkę 530zł . nawet nie liczę na te dopłaty,na dłuzej starczą
Jesteś pewien że to zaliczka dopłat ? może to zwrot do materiału siewnego, bo ta suma ?
coś około 850zł/ha
Grzegorz89 napisał/a:Ja tylko zaliczkę 530zł . nawet nie liczę na te dopłaty,na dłuzej starczą
Jesteś pewien że to zaliczka dopłat ? może to zwrot do materiału siewnego, bo ta suma ?
W tytule przelewu było zaliczka dopłat bezpośrednich. Jakieś jaja.
W ostatnim tygodniku rolniczym czytałem, cytuje fragment tekstu "...Prawdopodobnie część rolników otrzymała mniej pieniędzy w ramach zaliczki niż 70%. Niektórzy gospodarze z Wielkopolski ,Mazowsza czy Opolskiego skarżą się ,że otrzymali 50% a czasem nawet 10 %dopłat". Być może wydało im się ,że zbyt dużo rozdają rolnikom i dali po parę złotych ,zaliczka wpłynęła a ile to już pomijają. Cwaniaki i tyle.
Słyszał ktoś ze może już gdzieś wypłacają resztę dopłat czy wszędzie cisza jak u mnie?
ja mam całość na koncie
Wlkp Krotoszyn kumpel dostał resztę 2 tyg. temu
już zaczynaja z drugą turą.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo