Odp: Życzenia Noworoczne !!!!!
Szczęśliwego Nowego Roku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Życzenia Noworoczne !!!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szczęśliwego Nowego Roku
Dosiego Roku dla Wszystkich!!! :-)
Najlepszego...
Szczęśliwego Nowego Roku 2014...!!
Temat trochę starszy ale odpowiedni....
Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2017 Roku ! Dużo dużo zdrowia oraz pomyślności i aby wszystko się układało coraz Lepiej
DO SIEGO ROKU !!!!!!! :beer:
Zimnego szampana zabawy do rana, szampańskiego skoku do nowego 2017 roku.
a ja właśnie wróciłem po imprezie u kolegi i jak zwykle nie pijący jako jeden to kierowca dla wszystkich ale dla znajomych sie nie odmawia
Wszystkiego najlepszego na ten Nowy rok co by plony były obfite A cena wysoka i zdrowie odpisywale pozdrowienia dla wszystkich kolegów
oby 2017 nie był gorszy od 2016
Zdrowia PANOWIE
Wszystkim i sobie życzę zdrowia. Jak ono będzie to reszta to pikuś
To może ja pierwszy w tym nadchodzącym Nowym Roku ... hej chłopaki jak się nie obejrzycie za swoimi laskami a będziecie patrzeć za tym , czy Wam wleją kielicha , to ja Was uprzedzę ...
https://www.youtube.com/watch?v=uq8h-KSojlI , żartuję jak zwykle i pozdrawiam Wszystkich na Forum :beer:
Oby Nowy Rok nie był gorszy od obecnego ! A poza tym spokoju ducha i umysłu, poszanowania bliskich i siebie, znalezienia czasu dla rodziny, zrealizowania drobnych zachcianek... po prostu szczęścia
W nowym roku przede wszystkim rozsądku, zdrowia bo jest najważniejsze i dużo czasu dla rodziny
W Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia,
53 tygodnie szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha,
31536000 sekund miłości !
A ja spokoju i pojednania :beer:
W Nowym Roku życzę wam wszystkim Szczęścia i Zdrowia dla was i waszych bliskich , sprzyjającej pogody ,dobrych plonów i stabilnych cen no i ZGODY przede wszystkim
Na Nowy Rok Zdrówka przede wszystkim, a jak będzie zdrowie to wszystko dalej z górki, i oczywiście więcej czasu na spełnianie Pasji. Naj Naj
Wszystkiego Dobrego , Spokoju i wytrwałości , Zdrowia dla całych waszych Rodzin ,
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku i oby ten 2018 nie był gorszy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Życzenia Noworoczne !!!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo