Temat: T-088
Zamierzam kupić jakiś większy rozrzutnik obornika myślałem o T 088 zastanawiam się tylko czy jest to sprzęt awaryjny i czy jest jakiś kłopot z częściami do niego. Może ktoś z was ma jakieś doświadczenia???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Rozrzutniki » T-088
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamierzam kupić jakiś większy rozrzutnik obornika myślałem o T 088 zastanawiam się tylko czy jest to sprzęt awaryjny i czy jest jakiś kłopot z częściami do niego. Może ktoś z was ma jakieś doświadczenia???
To jeden z lepszych rozżutników co do części to Agroma Wągrowiec ma prawie wszystko (tel znajdziesz w dziale adresy)pozdrawiam.
Ja też zamieżam taki kupić.
Ja mam polski 6T na tandemie z 2 poziomyni wałkami jak narazie wystacza ciagam forsznitem ale i szezdziesiatka tez przy nim gania tylko wolniej w rykach robia nowe cos w podobie do tego to 20000 zł krzycza
Ryki to 12km ode mnie, ale nie słyszałem żeby ktoś tam rozrzutniki robił...
ja juz taki mam. niemieckie blachy wytrzymaja dluzej jakbys mial kupic nowego polskiego
nie do zajechania są. czesci w agromie wągrowiec.polecam!!!
Polecam! Jesteśmy producentem rozrzutnika stworzonego na bazie starego, uznanego fortschritta T-088! Są to maszyny dobre, trwałe, sprawdzone, a przede wszystkim niezawodne. Części są ogólnie dostępne, sami zajmujemy się sprzedażą elementów do t-088. Polecam! Rozrzutnik jest nowy, na gwarancji, a przede wszystkim bardzo tani!!!
www.intercastor.pl
Polecam! Jesteśmy producentem rozrzutnika stworzonego na bazie starego, uznanego fortschritta T-088! Są to maszyny dobre, trwałe, sprawdzone, a przede wszystkim niezawodne. Części są ogólnie dostępne, sami zajmujemy się sprzedażą elementów do t-088. Polecam! Rozrzutnik jest nowy, na gwarancji, a przede wszystkim bardzo tani!!!
www.intercastor.pl
to nie jest rozrzutnik na bazie t-088 to jest żywcem zerżnięte z t-088 tylko otwory na bokach zaślepili ze względów bezpieczeństwa! tylko ciekawe jaka gatunkowo stal na niego poszła bo oryginały to chyba z (TYGRYSÓW )ROBILI
ja mam takiego forszaja, w zeszłym roku kupiony z intercastora. Fakt zywcem sciagniety z t-088. ale to duzy plus. ja jestem bardzo zadowlony, dziala bez zazutow. blacha gruba, mocna. nie do zajechania do tego b.pojemny. niby 9 ton ale miesci sie o wiele wiecej. mam bez nadstawek , wiem ze teraz daja w komplecie. za ta cene to naprawde warto!
Informujemy, iż wszelkie wykonywane w naszej firmie części, robione są z materiałów najwyższej jakości, z atestem i na rocznej gwarancji.
A nasz Castor T-088 wykonany jest z blachy 3mm!
a ile sobie krzyczą za taki rozrzutnik
To88
wyalczyłem dziś z moim t088 uzupełniałem zęby po wpadce betonu od razu sprzęgła gumowe na wałkach wymieniłem
oj nie wie czy to takie rozsądne dospawać jakiś kawałek kątownika i cheja to może być zabujczę jak się oderwie i trafi kogoś to kaplica a do tego bicie przyspiesza niszczenie lożysk. Ale wiem że sam pewnie bym przyspawał urwany kawałek...wybulić się na nowy wał to pewnie ze 500zł w plecy.... life sucks...
kupuję w grene oryginalne zęby
kupiłem na jesień używany T088z niemiec i jak narazie działa bez zarzutów a troche ma pracy
Co do części do tego modelu to tutaj znajdziesz prawie wszystkie:
www.gzrm.com.pl
Pozdrawiam i polecam!!!
jaka jest wysokość rozrzutnika z boku przez stronę?
Panowie co w nim jest najbardziej wrażliwe? czy to prawda że przekładnie szybko się wykańczają? jak jest z hydrauliką ona napędza przesuwanie taśmy? czy to jest solidne?
fenol solidny sprzęt mam dwa w jednym wymieniałem silnik hydrauliczny a rocznie wywożę kilka setek zęby się kończą na wałkach a dalej chodzi super maszyna godna polecenia jak kupisz a nie będzie regulatora posuwu taśmy to radzę zamontować
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Rozrzutniki » T-088
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo