61

Odp: Kwestia Żydowska

Teraz    Sprawa  Żydów 

A  Niemcy z Ruskimi znów  nas wydymali i podpisali NordTream2 .... masakra

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

62

Naród wybrany....

63

https://www.youtube.com/watch?v=2FYEIXA0AB0

64

https://youtu.be/J6GAOuEHNK4

65

A co to było za orędzie? Wojna idzie czy co?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

66

Nie wiem bo nie oglądałem  ale niedługo wyjdzie na to że to Polska napadla na pokojowo nastawiony naród niemiecki i wymordowano  przy okazji żydów.....
Ale jakoś żydzi nie wspominają że  po wojnie praktycznie cały aparat ucisku był obsadzony przez żydów......

67

Żydzi zawsze traktowali Polaków jako ludzi niższej kategorii ,pamiętam co opowiadała moja śp babka ,jak przed wojną żydzi mówili do Polaków "Wasze ulice ,nasze kamienice"...

koseś napisał/a:

Nie wiem bo nie oglądałem  ale niedługo wyjdzie na to że to Polska napadla na pokojowo nastawiony naród niemiecki i wymordowano  przy okazji żydów.....
Ale jakoś żydzi nie wspominają że  po wojnie praktycznie cały aparat ucisku był obsadzony przez żydów......

Koseś nagle zmieniłes zdanie? Kiedyś były na forum wojny o to...

69

Kwestia żydowska,teraz nie można się cofnąć Prezydent musi podpisać ustawę. Polski sejm to nie kongres USA że Żyd będzie walił pięściami w stół. A paradoksalnie Żydzi chcąc nie chcąc zjednoczą nasz naród przez swoją pazerność. A czy Polak powinien pomagać Żydowi ? Powinien pomagać Żydowi współziomkowi ,a Żydowi prowidentowi już każdy niech sobie sam odpowie.

70

Damy radę jak to napisał w konkluzji. http://fakty.interia.pl/opinie/news-a-w … Id,2517279

71 Ostatnio edytowany przez sarast (2018-02-02 20:54:54)

szczerze wam powiem . oglądam TVP 1 Wiadomosci jest dwadziescia minut ...żydy a sprawa polska !!!. mam dość.  komu to i po co to przecież Polacy o tym wiedzą niech tą propagandę skierują na poziom międzynarodowy .ps. wróciłem ze szkolenia . było pysznie i głowa mię boli....

Leszek   dla kolegów'

72

ogladałem wczoraj wiadomosci na tvn, mówia ze na tvp to propaganda ale  tvn  przebija tvp 300 krotnie tylko w drugą strone,

mdw

73

niewydostanieszsie napisał/a:
koseś napisał/a:

Koseś nagle zmieniłes zdanie? Kiedyś były na forum wojny o to...

Weź mi zacytuj  te odmienne zdanie

Zacytować nie zacytuje bo temat usunięty. Poza tym nie mam ochoty zaczynać. Ciesze się że ludzie się budzą jednak.

75

https://www.youtube.com/watch?v=k4_9A-SPg_M

76 Ostatnio edytowany przez sarast (2018-02-06 19:49:23)

wszyscy sobie przypomnieli o słowach    Lecha  ,Kaczyńskiego ."

"Polacy zaakceptowali Żydów i przyznali im prawa, których nie mieli w innych krajach. W Polsce były miasta i miasteczka, w których Żydzi stanowili większość. Naród polski nie uważał Żydów za wrogów. (...) Polacy nigdy nie dążyli do eksterminacji Żydów" - podkreślił Kaczyński. Jak zaznaczył, wie, że nie wszyscy byli sprawiedliwi i nic nie usprawiedliwia ich współpracy z nazistami, "nawet zabijania jednego człowieka".

Wreszcie zwrócił się do Izraelczyków. "Rozumiem ten straszny ból i silne pragnienie, aby nie zapomnieć o tym, co się wydarzyło, ale Niemcom wybaczyliście. Przebaczyliście im, ponieważ mieli pieniądze, aby wam zapłacić, kupili wasze przebaczenie za pieniądze. My byliśmy biedni, żyliśmy pod rządami sowietów, więc nie mogliśmy wam nic zaoferować, a wy w sposób cyniczny podjęliście decyzję obarczyć właśnie nas winą" - mówił.

"Wysyłacie swoich uczniów do Polski, chodzą po naszych ulicach, machają izraelskimi flagami, zioną nienawiścią i strachem, patrzą na nas jak gdyby zobaczyli diabła, a potem udają się do Berlina, aby tam się bawić. I oni są szczęśliwi w Berlinie, siedzą w kawiarniach niedaleko siedziby Gestapo i czują się komfortowo. W Niemczech widzą kulturę i sztukę, u nas widzą tylko martwe ciała" - kontynuował

"To wy piszecie historię na nowo. Celowo chcecie rozmyć różnicę między wstrząsającymi świadectwami o Polakach, którzy mordowali i masakrowali Żydów, a faktem, iż naród polski i ówczesny rząd Polski nigdy nie wypowiedział wojny przeciwko Żydom ani ich eksterminacji - polityka eksterminacji była oficjalną niemiecką polityką" - podkreślił.    TO mówił ten wysmiewany często i na tym forum Prezydent RP. parę ładnych lat temu i jak trafnie !!!!      i co wy na to Panowie,!!!

Leszek   dla kolegów'

77

Tak edukowani są w USA https://www.youtube.com/watch?v=fGe2PuzqkkE

78 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2018-02-06 21:19:49)

Moim zdaniem - Jak słyszę takim zakłamanych, to żałuję że się ta czystka niemcom nie udała...

79

Jak słyszę takim zakłamanych, to żałuję że się ta czystka niemcom nie udała...

Chyba trochę za ostro. Ja jestem odpowiedzialny za tresci tego forum i nie mam zamiaru się tłumaczyć wiec proszę delikatniej.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

80

Poprawione teraz nikt się nie będzie czepiał, a to tylko moja opinia.
Poza tym ostro nie ostro, jak można manifestować coś kiedy się bladego pojęcia nie ma po co w ogóle wyszło się z domu... Zakłamywanie historii i brak wdzięczności. Tylko ci co protestują, to mogliby nawet nie żyć niektórzy gdyby nie pomoc Polaków.