Odp: ZT 323 idzie do huty
A Ja Szukam Bocznych Odciągów Ramion Może Być Komplet I Jedna Sztuka Też Nie Pogardzę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » ZT 323 idzie do huty
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A Ja Szukam Bocznych Odciągów Ramion Może Być Komplet I Jedna Sztuka Też Nie Pogardzę
Pany potrzeba linke do licznika do zt 323
W poniedziałek rano 3 sztuki ZT 303 jadą w ostatnią drogę do huty, jutro jadę coś z nich powykręcać.
Mam pytanie do fachowców: Czy na pewno przystawka przedniego napędu z 303 pasuje do 323?
Jak ktoś coś potrzebuje to siadać w auto i przyjeżdżać.
No ja mam taką w swoim 323. Problem jest z korkiem oleju bo ten w 303 jest z boku. Problem rozwiązałem dając zamiast korka śrubę przelewową oczko i kwał węża i wystawiłem go koło akumlatora. Ale szczerze się zastanawiam czy tam na pewno jest takie samo przełożenie... nie sprawdzałem...
Marek jakby miały linkę od obrotomierza sprawną, to jestem zainteresowany odkupem od Ciebie
Linkę na allegro kup
W Koszalinie w Filtronie mają części do fortschritta.
Będę w poniedziałek to zajadę
chodzi ci o tego koło złomostalu?,on wiecej bierze na zamówienie niż posiada,a zamówi pewnie tam gdzie sam mogę, zamówić czyli panków albo poznań itp,lecz z lekką różnicą ponieważ narzuci marżę.
Nie wiem gdzie jest złomostal.Filtron jest przy Mieszka, róg Szczecińskiej.
no to w tej bramie po prawej od tego sklepu jest złomostal na mieszka l.A w tym filtronie sprzedaje starszy pan,i jak czego nie ma to wpisuje w zeszyt i zamawia,ale takie rzeczy bierzacego uzytku,filtry,linki.końcówki wtryskiwaczy posiada.
Zgadza się.Ostatnio mówił, że niema problemu z częściami do skrzyni biegów do zt 323. O ceny nie pytałem.
Proszę o podanie numeru telefonu do MAREKPE w sprawie części na wiadomość prywatną
Dzięki.
Właśnie wróciłem z zakupów. Chłopaki na rano planują wywózkę parku sztywnych na skup.
Proszę o podanie numeru telefonu do MAREKPE w sprawie części na wiadomość prywatną
Dzięki.
Tel mój na forum się przewija a w razie co to 695 515 917.
Łowy ograniczone budżetem bo dysponowałem tylko 14 stówkami i za tę kasę udało się kupić 2 koła 23,1-26 na ruskiej oponie z ponad połową bieżnika, przystawkę przedniego napędu i krótszą część wału, obie pompy oleju hydraulicznego, deskę rozdzielczą i cały osprzęt pomiędzy zbiornikiem oleju hydraulicznego a fotelem kierowcy, i obudowę WOMu ze wszystkimi szpejami, a no i wybieraki dla kolegi z forum. Jestem zadowolony, mimo, że się przeziębiłem i trzeba będzie teraz odchorować.
Została jeszcze para przyzwoitych kół 18,4-30 i 14,9-24. 2 są z silnikami 6 CT 107 i jak ktoś zaproponuje konkretną cenę i odbiór jutro to może coś się da zrobić. jeden ponad 155 koni latał z 3 metrowym mulczerem na równych łąkach 30 km/h, a drugi taki bardziej lichy i z połowę mniejszą turbiną i kolektorami. Serce krwawi, bo jeszcze masa rzeczy by mi się przydało...
Ps za 15000 są do zabrania wszystkie 4
Dzięki wielkie Marek za cynk koła 18,4-30 są już u mnie mam chęć jeszcze na leylanda ,ale na razie cienko z kasą wiosna idzie i trzeba oszczędzać.
Na placu boju pozostały 2 silniki 6CT107, przyzwoite koła 18,4-30 i takie słabsze na na zapas czy coś po 100 zł za szt, 2 albo 3 haki hitch po 100, obudowy filtra oleju ifa, kilka używanych pomp wspomagania, serwomechanizm na orbitrol, sprężarka i masa innych drobnych elementów, koła zetor 24 cale chyba za 300
Tel do właściciela 781 878 731
Reszta jest na skupie złomu w Starkowie k/Polanicy Zdrój tylko ceny już nie te
A ja bym chetnie przygarnął przednie obciążniki 5szt....
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » ZT 323 idzie do huty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo