Temat: Kupię silnik do Fortschritta 323
Witam szukam Fortschritt 323 najlepiej dolnośląskie.
EDIT:
Jeden z dwóch zaniemógł i potrzebuje transplantacji silnika. Może ma ktoś na zbyciu sprawny w rozsądnych pieniądzach.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię silnik do Fortschritta 323
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam szukam Fortschritt 323 najlepiej dolnośląskie.
EDIT:
Jeden z dwóch zaniemógł i potrzebuje transplantacji silnika. Może ma ktoś na zbyciu sprawny w rozsądnych pieniądzach.
tego w nowogrodzcu widziałeś? chyba widziałem ciebie w styczniu jak w Rudzicy talerzowałeś?
Widziałem w kiepskim stanie jest. No tak coś tam jeździłem
mi sie fartło po drugiej stronie
A ten w Nowogrodzie to co z nim nie tak dokladniej? Chcialem jechac go zobaczyc ale jak piszesz to chyba nie warto. W Pankowie jeszcze stoi na drogowych oponach tylko duzo chce za niego.
Ursus1991, dawno temu za lasami za górami w Lubuskim Niemcy w lesie zostawiali trabanty ,a zt 303 były za półdarmo zt 323 były ciut droższe ,a Ty teraz szukasz forszaja ? Po tylu latach?
mi on się nie spodobał jak chcesz to możesz jechać zobaczyć. A może wiecie kto ursusa 1224 albo 1614 chce sprzedać ???
pare lat temu to ja chodziłem do szkoły i miałem mniej ziemi i fortschritt był mi ni potrzebny. Wizualnie ten w nowogrodzie to rzeczywiście szału nie robi. Ale ważne żeby mechanicznie był sprawny.
mi on się nie spodobał jak chcesz to możesz jechać zobaczyć. A może wiecie kto ursusa 1224 albo 1614 chce sprzedać ???
Zetora 16145 po kilku poważnych przeglądach na nowych gumach sąsiad ma
To pewnie kosztuje więcej niż ze 3 forszaje.
to dawaj jakiś namiar na tego sąsiada
Dobra kupiłem kolejnego Fortschritta 323 tylko ma małe braki. Potrzebuje 8 przednich obciążników, skrzynki na akumulatory i tylne wieszaki ( mam założone od zetora 1604 są za długie ) może ktoś coś ma w swoich zapasach magazynowych
Obciążniki są, kontakt znajdziesz w FORUM ZT323 idzie do huty.
Kupię silnik Fortschritt do 323, sprawny.
kolega ma całego t 300 ze zdrowym silnikem za nie duze pieniadze,
podaj jakieś namiary
ciagnik stoi w studniskach,
zapisałem jutro zadzwonię, wyedytuj i usuń numer żeby Ci jakieś uje nie dzwoniły
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię silnik do Fortschritta 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo