Odp: Claas COMMANDOR 114,115,116
Tak widziałem na olx a tu trafiłem przez przypadek bo szukałem opinii.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kombajny zbożowe » Claas COMMANDOR 114,115,116
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak widziałem na olx a tu trafiłem przez przypadek bo szukałem opinii.
A ta mała cerkwica to czasem nie koło sempólna? I czasem nie dzwoniłeś do mnie?
To daleko nie masz. Jak co to zapraszam na oględziny. Kupić nie musisz a na spokojnie se obejrzysz. Dużo masz do koszenia?
Ma tylko na 2 ale za to z przodu koła konkret miszelinki 30,5-32
Myśliwyfarmer1 edytuj posty bo się pogniewamy
Pisz do admina o pełny dostęp
Marku klienta mi nie wypłaszaj😁
chyba szybciej sprzedasz jak wrzucisz darmowe ogłoszenie na https://gielda-rolna.com/ogloszenia/rol … ny-zbozowe tam masz aktualne ogłoszenia, więc jest ich mniej, ale najczęściej z rynku krajowego. POwodzenia
Był u mnie dzisiaj gościu oglądać kombajn. Gadka że ma bizona teraz a potrzeba mu coś większego żeby żniwa prędzej sprzątnąć ale jak zobaczył mojego claasa to co za bydlę i za duży mu...
Bo on szukał Rekorda a nie Claasa Laszek to był jakiś zacofany bizonowiec, który jakby wsiadł na E514 to by był w siódmym niebie
Może wiatę pod bizona zrobił i teraz niczym innym nie wjedzie. Raczej nie tylko w bizona wierzy skoro claasa przyjechał oglądać. Bardziej bym powiedział że wystraszył się "jak to nie ma wytrząsaczy"
Na rotory jakoś nie robił dziwnej miny. Pokazałem co i jak. Szerokość 3,65 kombajnu przeraziła go że to takie wielkie. Ale za to jaki krótki i skuteczny. Kolega Marcin z forum jak to oglądał to też mówił że wielki a kupił 108 maxi a on jeszcze większy od mojego...
trzymaj go jeszcze kilka lat to albo ja albo grzesiek go kupi
Bo ludzie własnie szukają wiekszego kombajnu ale mają dalej wizje że to bizon tylko że w innym kolorze ... mnie zawsze rozbawiają pytania ...Panie a cheder nie opada )
A od tego silnika za kabiną to pewnie gorąco )
I czy zrobi więcej od bizona 😁
a jak pole ugniecie, i jak to nawrócić...
W sumie nie żałuję zakupu ,fakt duży jest ale jak by był większy też by go opanował Leszek u Ciebie to był pierwszy z oglądanych a okazuje się że one wszystkie takie twój chyba krótszy mój długi i efekt taki że tyłem drzewo zachaczylem w sumie nie groźnie ale nerwów sporo . Bizona sprzedaliśmy obok do wioski dobre pieniążki już chyba nigdy do niego nie wrócimy chyba że coś się zmieni pozdrawiam.ps z tą wiatą to prawda że robiło się pod bizona a teraz stoi Claas pod chmurką bo ma wiosnę dopiero się coś postawi
No widzisz, byś wziął mojego claasa to tyłem byś nie zahaczył 😁 to taka krótka i zwinna maszyna
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kombajny zbożowe » Claas COMMANDOR 114,115,116
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo