8,741 Ostatnio edytowany przez Piotrek1990 (2018-03-25 13:51:36)

Odp: GG FORUMOWE

koseś napisał/a:
Piotrek1990 napisał/a:

Ja osobiście nie byłem w związku 9 lat. Prawda jest taka, że mało która dziewczyna chce się wiązać z rolnikiem. Odpukać. Półtora roku jestem z dziewczyną, któRa nie ma nic przeciwko. A np w żniwa garnie się ochoczo do pomocy. Nie przeszkadza jej to, że niekiedy brak czasu. Nie przeszkadzają zniszczone pracą ręce. Ani nawet to, że przychodzę od świnek

Panie kolego zmieniłeś nica ? czy jesteś nowy ?

Panie Koseś Pan Administrator Piotrfire spróbował i udało się zmienić. Myślę, że teraz wszyskim łatwiej jest smile Dawniej P1i9o9t0r. Od paru dni Piotrek1990. Więc w wieku Pajej'a i wielu innych użytkowników

Siły na zamiary zmierz....

8,742

Piotrek został ochrzczony wink

8,743

Powiedziałbym nawet, że przechrzczony smile

8,744

Po prostu te literki i cyferki zostały uporządkowane wink

8,745

MAREKPE napisał/a:

Ale dzisiaj kobiety są pewniejsze siebie i takie cienkie numery jak pierwsza dyskoteka-pierwszy facet już nie przechodzą, bo skubane przeprowadzają szeroko zakrojone śledztwa na portalach społecznościowych - pełna inwigilacja. Poza tym kontakt kiedyś, a kontakt dziś to przepaść

Pajej napisał/a:

Kolego pytanie jak długo do tych nowych sprzętów dochodzili. u mnie (rodziców) w 2000r było 7 ha pola i jeden ciągnik. Co roku dokupuje się ziemi, maszyny itd, w szczegóły nie chce wchodzić. jestem na dorobku. gdyby z dziada pradziada było choć 30 ha to na pewno inaczej wszystko wyglądałoby. Kredytów nie biorę tylko tak powoli się rozwijam więc proszę nie krytykuj jak nie wiesz jaka jest sytuacja

Ja Cię nie krytykuję tylko przedstawiłem swoją wizję Twojej osoby w relacjach Ty - gospodarstwo - życiowa partnerka. Znam sytuację ze swoich okolic rolnik kawaler trochę starszy od Ciebie, podobny areał, jako kawaler poszedł mocno do przodu, dopóki mieszkał w domu rodzinnym był sam, jak zakupił gospodarstwo z zabudowaniami i wyremontował budynek mieszkalny to zaraz znalazła się panna z dwójką dzieci i tak umiejętnie się nim zaopiekowała, że gospodarują razem
Drugi nadal samotny, byłem kilka tygodni temu u niego z wizytą sąsiedzką, na jesień sprzedał całe ziarno, przyszły zaliczki dopłat i obszedł kogo się dało w okolicy z zamiarem zakupu ziemi. Z nikim się nie dogadał to pojechał do nysy i wozi się teraz nowym Fordem Fiestą za gotówkę

tyle dobrego ze mnie nikt nie znajdzie na żadnych fb i tym podobnych bo uważam ze to cholerstwo jest

a to że kobiety są bardziej pewne siebie to fakt ale co jeszcze z moich obserwacji wywnioskowałem to to ze ładniejsze dziewczyny maja zbyt wygórowane mniemanie o sobie i cokolwiek byś nie robił to jak nosi nos powyżej oczu to nic z tego nie wyjdzie

Nie ma to jak FORTSCHRITT

8,746

tomek 323 napisał/a:
MAREKPE napisał/a:

Ale dzisiaj kobiety są pewniejsze siebie i takie cienkie numery jak pierwsza dyskoteka-pierwszy facet już nie przechodzą, bo skubane przeprowadzają szeroko zakrojone śledztwa na portalach społecznościowych - pełna inwigilacja. Poza tym kontakt kiedyś, a kontakt dziś to przepaść

Pajej napisał/a:

Kolego pytanie jak długo do tych nowych sprzętów dochodzili. u mnie (rodziców) w 2000r było 7 ha pola i jeden ciągnik. Co roku dokupuje się ziemi, maszyny itd, w szczegóły nie chce wchodzić. jestem na dorobku. gdyby z dziada pradziada było choć 30 ha to na pewno inaczej wszystko wyglądałoby. Kredytów nie biorę tylko tak powoli się rozwijam więc proszę nie krytykuj jak nie wiesz jaka jest sytuacja

Ja Cię nie krytykuję tylko przedstawiłem swoją wizję Twojej osoby w relacjach Ty - gospodarstwo - życiowa partnerka. Znam sytuację ze swoich okolic rolnik kawaler trochę starszy od Ciebie, podobny areał, jako kawaler poszedł mocno do przodu, dopóki mieszkał w domu rodzinnym był sam, jak zakupił gospodarstwo z zabudowaniami i wyremontował budynek mieszkalny to zaraz znalazła się panna z dwójką dzieci i tak umiejętnie się nim zaopiekowała, że gospodarują razem
Drugi nadal samotny, byłem kilka tygodni temu u niego z wizytą sąsiedzką, na jesień sprzedał całe ziarno, przyszły zaliczki dopłat i obszedł kogo się dało w okolicy z zamiarem zakupu ziemi. Z nikim się nie dogadał to pojechał do nysy i wozi się teraz nowym Fordem Fiestą za gotówkę

tyle dobrego ze mnie nikt nie znajdzie na żadnych fb i tym podobnych bo uważam ze to cholerstwo jest

a to że kobiety są bardziej pewne siebie to fakt ale co jeszcze z moich obserwacji wywnioskowałem to to ze ładniejsze dziewczyny maja zbyt wygórowane mniemanie o sobie i cokolwiek byś nie robił to jak nosi nos powyżej oczu to nic z tego nie wyjdzie

tez nie mam fb

Rolnik z powołania:-)

8,747

tomek 323 napisał/a:
MAREKPE napisał/a:

Pajej napisał/a:

A z moich obserwacji wynika ze rekiny hajtaja sie tylko z rekinkami.czym wiecej sie ma tym wiecej sie szuka

8,748

Pajej napisał/a:
Krzysiek napisał/a:

Papej żona ma koleżankę co ją wkurwia w pracy. Dziewczyna wykształcona nie za brzydka.....
Umie piec gotować zajmować się domem, jest silna wysportowana dużo by można pisać ale  ma wadę lubi mieć zawsze rację....

MArek to co napisałeś trochę może kawalera zniechęcić. Generalnie można wytknąłeś Papejowi błędy jakie popełnia szukając blachary.
Papej chcesz blacharę kup jaguara tanio chodzą a wrażenie.... uuuu od blachar się nie ogonisz. Ale czy chcesz? Bo ja wolałbym regularnie do burdelu chodzić niż zność zachcianki takiej pizdy. Pewnie by taniej wyszło.  Ale huj z kasą mam takiego znajomego co się kumple od niego poodwracali i śmieją się za jego plecami że ma pier**l babę.  Lucyna mówi żebyś się badoo nie rejestruj...

gdybym szukał blachary to zamiast kipic ciągnik kupiłbym samochód do szpanowania.
Co do koleżanki zony, to rozumiem jaki tu jest myk. Chce ja zeswatać żeby sie z pracy wyniosła big_smile

Kolego nie grymaś jak podają to przymierzaj !!!  kolega Krzysiek  dobrze podprowadza jak ta koleżanka  nadaje się to zapinaj temat. a nuż coś wypali.

Leszek   dla kolegów'

8,749

Krzysiek a ta koleżanka uszy sztorcem stawia?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,750 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-03-25 18:38:50)

A co to znaczy stawiać uszy sztorcem? :hmmm:

Parę postów wczesniej pisaliście że w latach 90 było łatwiej znaleźć żonę.
Przypomniało mi się jak tata opowiadał jak koledze pisał listy do panny.
Napisał 2 i gościu pojechał do niej zaraz się skapnęła że nie jest autorem ale i tak się zaobrączkowali.  Potem coś tam mama chlapnęła o listach taty w liczbie sztuk trzech...
Z bratem siedzimy patrzymy na siebie i razem stwierdzamy że za jakieś 7 zł tj 3 znaczki można było mieć żonę....

8,751

Że co czy huczkę ma ?
@ Sarast ale Pajej nigdzie nie napisał że nic nie przymierza ....  Mi się wydaje że nic mu nie pasuje i tu jest problem .
@ Tomku to nie prawda że ładne i jeszcze do tego mądre dziewczyny noszą wysoko nos , Znam z autopsji i od znajomych że to wartościowi faceci boją się startować do ładnych i mądrych dziewczyn a uderzają do nich zazwyczaj cwaniaki .
Ze dwa miesiące temu zaśmiałem się do znajomego że szukam zięcia wink a on mi na to że szuka szwagra dla siostry ........ z wyżej wymienionych powodów  smile

8,752

androl napisał/a:

Po prostu te literki i cyferki zostały uporządkowane wink

I od razu lepiej Się czyta, pisze i patrzy:)

8,753

Krzysiek napisał/a:

A co to znaczy stawiać uszy sztorcem? :hmmm:

Parę postów wczesniej pisaliście że w latach 90 było łatwiej znaleźć żonę.
Przypomniało mi się jak tata opowiadał jak koledze pisał listy do panny.
Napisał 2 i gościu pojechał do niej zaraz się skapnęła że nie jest autorem ale i tak się zaobrączkowali.  Potem coś tam mama chlapnęła o listach taty w liczbie sztuk trzech...
Z bratem siedzimy patrzymy na siebie i razem stwierdzamy że za jakieś 7 zł tj 3 znaczki można było mieć żonę....

o i to sedno sprawy   . rozsądnego miło poczytać !!

Leszek   dla kolegów'

8,754 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-03-25 19:37:09)

:stu: Nie nie ma huczki ale zaczyna łapać że czas leci, wiosen przybywa....
No ale Pajej nawet konta na FB nie ma... wink

8,755

koseś napisał/a:

Że co czy huczkę ma ?
@ Sarast ale Pajej nigdzie nie napisał że nic nie przymierza ....  Mi się wydaje że nic mu nie pasuje i tu jest problem .
@ Tomku to nie prawda że ładne i jeszcze do tego mądre dziewczyny noszą wysoko nos , Znam z autopsji i od znajomych że to wartościowi faceci boją się startować do ładnych i mądrych dziewczyn a uderzają do nich zazwyczaj cwaniaki .
Ze dwa miesiące temu zaśmiałem się do znajomego że szukam zięcia wink a on mi na to że szuka szwagra dla siostry ........ z wyżej wymienionych powodów  smile

nie mówię ze wszystkie ładne i mądre noszą nos wysoko do góry ale sami znacie takie typy dziewczyn kobiet no i nie są to łatwe osoby

pamiętam spory czas temu tez myślałem ze moim ideałem była by ładna dziewczyna dzisiaj twierdzę ze dziewczyna musi być mądra z głową na karku bo co mi po ładnej dziewczynie jak nie będzie rozgarnięta

8,756

Ja wam kawalerom nie zazdroszczę wydaje mi się że kiedyś tyle pustaków po ziemi nie łaziło. Ewidentnie udziela się odmóżdżająca  TV, nadopiekuńczy rodzice, ogólny dostatek i pogoń za kasą.

8,757

Krzysiek napisał/a:

Ja wam kawalerom nie zazdroszczę wydaje mi się że kiedyś tyle pustaków po ziemi nie łaziło. Ewidentnie udziela się odmóżdżająca  TV, nadopiekuńczy rodzice, ogólny dostatek i pogoń za kasą.

a to miała być obraza wszystkich wolnych kolegów czy co przez to rozumiesz ?

8,758

koseś napisał/a:

Że co czy huczkę ma ?

Powiem tak kilka dziewczyn pogoniłem fakt, ale i ja dostałem kilkanascie koszy. Czy jestem wybredny? myslę ze nie, poprzeczkę ustawiłem dość nisko, ale poprzeczka nie może byc na ziemi. Najgorsze jest to ze nie ma gdzie poznawać dziewczyn. Dyskotek nie ma najbliższa to klub jakies 40 km ode mnie.
Kiedys na pewno było łatwiej jak rodzice opowiadaja to jestem w szoku, dzis żadna nie chciałaby "romantyka" jakim był mój tato. pierścionek zaręczynowy kupił po slubie

Rolnik z powołania:-)

8,759

A mi się wydaje że teraz jakoś mniej ludzi na mieście. Jak miałem około 20 to wszędzie było pełno ludzi. W pubach, w parkach, na ulicach. Wakacje to całe noce albo w plenerze albo u kogoś na działce. Teraz pusto, każdy siedzi i gapi sie w telefon albo monitor. Kiedyś jak chciało się z kims pogadać to się szło "na miasto" i tyle.

8,760

A teraz niektórzy szukają żony przez telewizor... wink