MAREKPE napisał/a:Ale dzisiaj kobiety są pewniejsze siebie i takie cienkie numery jak pierwsza dyskoteka-pierwszy facet już nie przechodzą, bo skubane przeprowadzają szeroko zakrojone śledztwa na portalach społecznościowych - pełna inwigilacja. Poza tym kontakt kiedyś, a kontakt dziś to przepaść
Pajej napisał/a:Kolego pytanie jak długo do tych nowych sprzętów dochodzili. u mnie (rodziców) w 2000r było 7 ha pola i jeden ciągnik. Co roku dokupuje się ziemi, maszyny itd, w szczegóły nie chce wchodzić. jestem na dorobku. gdyby z dziada pradziada było choć 30 ha to na pewno inaczej wszystko wyglądałoby. Kredytów nie biorę tylko tak powoli się rozwijam więc proszę nie krytykuj jak nie wiesz jaka jest sytuacja
Ja Cię nie krytykuję tylko przedstawiłem swoją wizję Twojej osoby w relacjach Ty - gospodarstwo - życiowa partnerka. Znam sytuację ze swoich okolic rolnik kawaler trochę starszy od Ciebie, podobny areał, jako kawaler poszedł mocno do przodu, dopóki mieszkał w domu rodzinnym był sam, jak zakupił gospodarstwo z zabudowaniami i wyremontował budynek mieszkalny to zaraz znalazła się panna z dwójką dzieci i tak umiejętnie się nim zaopiekowała, że gospodarują razem
Drugi nadal samotny, byłem kilka tygodni temu u niego z wizytą sąsiedzką, na jesień sprzedał całe ziarno, przyszły zaliczki dopłat i obszedł kogo się dało w okolicy z zamiarem zakupu ziemi. Z nikim się nie dogadał to pojechał do nysy i wozi się teraz nowym Fordem Fiestą za gotówkę
tyle dobrego ze mnie nikt nie znajdzie na żadnych fb i tym podobnych bo uważam ze to cholerstwo jest
a to że kobiety są bardziej pewne siebie to fakt ale co jeszcze z moich obserwacji wywnioskowałem to to ze ładniejsze dziewczyny maja zbyt wygórowane mniemanie o sobie i cokolwiek byś nie robił to jak nosi nos powyżej oczu to nic z tego nie wyjdzie
Nie ma to jak FORTSCHRITT