8,841

Odp: GG FORUMOWE

Afalon wyszedł i nie wróci

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8,842

yokoslaw napisał/a:

Ja biorę całą chemię w napenie

jakiś namiar mile widziany

Rolnik z powołania:-)

8,843 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-04-05 08:51:18)

MAREKPE napisał/a:

Afalon wyszedł i nie wróci

http://www.minrol.gov.pl/pol/Informacje … ct)/395124

są nie aktualni? Do 3 czerwca nikt Ci nie zabroni.

8,844

Dobrze wiedzieć smile

Siły na zamiary zmierz....

8,845

Stosować tak, ale kupić nie kupisz.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8,846 Ostatnio edytowany przez Andrew89 (2018-04-05 17:56:28)

To teraz sencor czy co ? Motykol 050 wg ? Mieli coś zarejestrować na łubiny....

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

8,847

przemek123 napisał/a:

a jaki jest koszt oprysku na łubin i jaki to ma być oprysk ? smile

Dyskutowaliśmy już o tym, wiesz ? że pryskanego nie zgłosisz już do zazielenienia. Przelicznik podnieśli z 0,7 do 1 skosić trzeba bez dosuszania oczywiście.

8,848

Papier jest cierpliwy....

8,849 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-04-06 14:23:37)

Przyjmie wszystko...

8,850

Pajej napisał/a:
yokoslaw napisał/a:

Ja biorę całą chemię w napenie

jakiś namiar mile widziany

https://www.napena.pl/kontakt.php

mdw

8,851 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2018-04-06 07:23:26)

To może jeszcze sprawdź w hurtowni koło mnie wiem że kurierem wysyłają

http://www.agromaster.pl

Zrób potem może zestawie cen może być w formie procentowej gdzie tanio a gdzie nie warto kupować

8,852

jak narazie to tylko chemirol odpowiedział reszta mnie wkurza. pomimo wcześniejszej rozmowy telefonicznej to odpowiedzi brak

8,853

Taką maszyną wozimy paliwa u mnie na firmie https://www.wykop.pl/wpis/30864709/taki … zyn-zdroj/

8,854

to afalonu nie kupi się już ?

8,855

chyba że spod lady

8,856

Ktos jest myśliwym? Ile trzeba na poczatek gotówki? Jak wygląda staż i egzamin, pozwolenia itp?

8,857 Ostatnio edytowany przez Piotrek1990 (2018-04-12 02:14:58)

Nie wiem czy 10 tys starczy.... wiem że daleka droga Cię czeka smile w sumie to wszystko zależy od tego jak Cię"przyjmą". U mnie nowych kandydatów wspierają. Sam się zastanawiałem ale to nie dla mnie wink

Siły na zamiary zmierz....

8,858

Żona teraz w weekend ma egzamin. Najpierw zapisz się w kole na staż. Trwa rok. Pod koniec stażu zapisz się na kurs do PZŁ.  Kurs razem z egzaminem 2 tyś. Później badania czy masz po kolei w glowie😃. Następnie wpisowe do PZŁ tak żeby wspierać starych pierdzieli.  Policja później Cię odwiedzi. No i broń i szafa. W kole nie musisz być bo możesz być niezrzeszony tyle że lowczy musi dbać Ci odszczał. Jak żona wróci to dokładnie zapytam się jej co dokładnie ile kosztuje bo teraz jest z tym na bieżąco

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,859

Wczoraj rozmawiałem z łowczym w naszym ohz i nie chcą na staż bo nie maja czasu ale niedaleko są dwa koła. Wpisowe 10razy składka czyli około 3 tys. Jak wygląda egzamin? Trudny czy jak na studiach - czyli zalezy jak trafisz? Jak naprawdę wygląda staż? Dużo czasu zajmuje? Wg łowczego stażysta to tania siła robocza tylko pytanie co ile trzeba coś coś robic.

8,860

Gość z sąsiedniej wsi w ramach stażu robił ambony kopał ziemianki w lesie i karmił zwierzynę. Mówił, że wszystko z zakupem broni wyszło ponad 20k. Za to teraz może się pochwalić i na polowanie idzie pieszo przez 3 wioski z bronią na ramieniu.