Odp: GG FORUMOWE
Afalon wyszedł i nie wróci
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 441 442 443 444 445 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja biorę całą chemię w napenie
jakiś namiar mile widziany
http://www.minrol.gov.pl/pol/Informacje … ct)/395124
są nie aktualni? Do 3 czerwca nikt Ci nie zabroni.
Dobrze wiedzieć
Stosować tak, ale kupić nie kupisz.
To teraz sencor czy co ? Motykol 050 wg ? Mieli coś zarejestrować na łubiny....
a jaki jest koszt oprysku na łubin i jaki to ma być oprysk ?
Dyskutowaliśmy już o tym, wiesz ? że pryskanego nie zgłosisz już do zazielenienia. Przelicznik podnieśli z 0,7 do 1 skosić trzeba bez dosuszania oczywiście.
Papier jest cierpliwy....
Przyjmie wszystko...
yokoslaw napisał/a:Ja biorę całą chemię w napenie
jakiś namiar mile widziany
https://www.napena.pl/kontakt.php
To może jeszcze sprawdź w hurtowni koło mnie wiem że kurierem wysyłają
Zrób potem może zestawie cen może być w formie procentowej gdzie tanio a gdzie nie warto kupować
jak narazie to tylko chemirol odpowiedział reszta mnie wkurza. pomimo wcześniejszej rozmowy telefonicznej to odpowiedzi brak
Taką maszyną wozimy paliwa u mnie na firmie https://www.wykop.pl/wpis/30864709/taki … zyn-zdroj/
to afalonu nie kupi się już ?
chyba że spod lady
Ktos jest myśliwym? Ile trzeba na poczatek gotówki? Jak wygląda staż i egzamin, pozwolenia itp?
Nie wiem czy 10 tys starczy.... wiem że daleka droga Cię czeka w sumie to wszystko zależy od tego jak Cię"przyjmą". U mnie nowych kandydatów wspierają. Sam się zastanawiałem ale to nie dla mnie
Żona teraz w weekend ma egzamin. Najpierw zapisz się w kole na staż. Trwa rok. Pod koniec stażu zapisz się na kurs do PZŁ. Kurs razem z egzaminem 2 tyś. Później badania czy masz po kolei w glowie😃. Następnie wpisowe do PZŁ tak żeby wspierać starych pierdzieli. Policja później Cię odwiedzi. No i broń i szafa. W kole nie musisz być bo możesz być niezrzeszony tyle że lowczy musi dbać Ci odszczał. Jak żona wróci to dokładnie zapytam się jej co dokładnie ile kosztuje bo teraz jest z tym na bieżąco
Wczoraj rozmawiałem z łowczym w naszym ohz i nie chcą na staż bo nie maja czasu ale niedaleko są dwa koła. Wpisowe 10razy składka czyli około 3 tys. Jak wygląda egzamin? Trudny czy jak na studiach - czyli zalezy jak trafisz? Jak naprawdę wygląda staż? Dużo czasu zajmuje? Wg łowczego stażysta to tania siła robocza tylko pytanie co ile trzeba coś coś robic.
Gość z sąsiedniej wsi w ramach stażu robił ambony kopał ziemianki w lesie i karmił zwierzynę. Mówił, że wszystko z zakupem broni wyszło ponad 20k. Za to teraz może się pochwalić i na polowanie idzie pieszo przez 3 wioski z bronią na ramieniu.
Strony Poprzednia 1 … 441 442 443 444 445 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo