Odp: Pompa
na olx sa gotowe pompy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Pompa
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na olx sa gotowe pompy
Kamil nie badz taki skromny , sa Twoje pompy ktore robia *** robote . Mam taka niecaly rok. czasu i powiem szczerze hydraulika fruwa . Ramiona podnosnika pekaja a hydraulika nie wymieka dzwiga wszystko .Mam dodatkowo 2 silowniki wspomagajace i jest ok nic nie nie grzeje jak na oryginalnej pompie pomimo ze nie mam podpietej chlodnicy oleju . Modernizacja jak najbardziej godna polecenia
Panowie przy przebiegu 800MTH od nowości padła mi pompa przy NH i kupiłem nową. Obecnie mam 2800MTH i lata. Ta stara nowa leży na półce i dałbym ją zrobić bo pewnie jakaś pierdoła. Gdzie ją dać do sprawdzenia?
Tuchola tylko tam jest chyba kilka zakładów a hylmet jednym z nich kumplowi regenerowali do mf 61xx. Kosztu nie znam na razie chodzi.
Wiem tylko tam jest tyle firm, żebym nie trafił na lipiarzy Najlepiej to firmę z polecenia.
Przywlokłem pompy z traktora ZT i szukam pomysłu aby sprawdzić je jakoś. Ma ktoś jakiś patent?
Jak ręką nie idzie krecić to powinna być ok
luz na wałku wychodzacym z pompy też świadczy o stopniu zużycia,mam jedną padniętą z bizona i ręką nie moge jej ukręcić,ale ma niezły luz na wałku od napędu.
Mam pytanie z pompy prawej chce zrobic lewą, przekładam wałki w pompie, górny na dolny i odwrotnie a zasilanie też zamieniam z wyjsciem, chodzi mi o zębatą ruską?
Nie każda ruska da się przełożyć.
To nsz 16 prawa zębata, da się taką
Panowie jak powinno się mierzyć to ciśnienie jakie daje pompa. Zanabyłem zegar tylko nie wiem czy na obrotach w pizid..... czy na biegu jałowym?
daj w pizdę nawet na 4 jałowej
sorry.. na 3
I tak i tak. Obie wartosci są miarodajne, z tym ze trzeba na zimnym i rozgrzanym oleju mierzyć.
Na zimnym mam 50 na wolnych obrotach i 150 po przygazowaniu. Mam się zacząć już martwić czy to 50 jest ok dla wolnych ?
Sprawdź na rozgrzanym, wtedy będzie miarodajne.
Może nie koniecznie pompa. Sprawdź na rozgrzanym
Jak poskładam błotniki i resztę po malowaniu to się ostentacyjnie po wiosce przejadę Innego pomysłu na rozgrzanie go nie mam, przecież nie będę zapinał gruberów od trzydziestki, sąsiad by powiedział że mi się w d.... poprzewracało
na olx sa gotowe pompy
Szacun dla kolegi za skromność. Kupiłem od Kamila pompę na OLXie i jestem MEGA ZADOWOLONY. Mało że jestem zadowolony z pompy to jeszcze trafiłem na gościa, który ma "Forsza" w małym paluszku i chętnie dzieli się wiedzą. Kamil - "flachę weselnej" wiszę Ci za pomoc. Jesteś SUUUPER GOŚÄ†!!!
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Pompa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo