101

Odp: Nie lubie księży bo...

Wpadnij na święta do mnie na cały etat za dobre pieniądze ,a ja sobie na urlop wyjadę  smile

102

Nasz organista  deko  fałszuje ale chyba się wszyscy przyzwyczaili wink .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

103

nie zapominajcie że ja też mam ha i warsztat więc mam co robić smile właśnie tworze super wialnie sita mają 1,5m na 1m myślałem że zrobię w dwa tygodnie a już miesiąc siedzę i końca nie widać smile .wcześniej zrobiłem wapniarkę na wapno budowlane o szerokości 8 metrów i w ogóle się nie kurzy ,hektar można obsiać w 10minut.

104

zdjecia.... wrzuć zdjęcia pochwal sie

mdw

105

Sebastian napisał/a:

Nasz organista  deko  fałszuje ale chyba się wszyscy przyzwyczaili wink .

gorszego niz u mnie na pewno nie masz, mogę sie załozyc o flaszkę

Rolnik z powołania:-)

106

Oj Pajej przyjedź zobacz u nas smile Zaraz zrobimy edycję jak oni śpiewają wink

107

kiedys juz miałem ochote zabrać dyktafon do kościoła i na YT wrzucic

Rolnik z powołania:-)

108

to nagrajcie i będzie lista przebojów

109

chłopaki robimy tak muj to jak ryknoł po kazaniu o 7:30 prefekta to proboszcz mało co sie nie przewrócił jak sie zdzemnoł pewnie znowu w klubie nocnym rozrabiał a unas taki fotel ma jak sie zerwał po marmurze buty uciekły i jak szybko poderwał sie tak i usiadł noremalnie paranoja
a kościelny tesz nie lebszy na boze ciało mikrofon i kolumna jest no to kościelny sprawdza wszystko piszczy i nagle padło to ( *** gówno stary znowu bateri nie przełożył )kórwa ale sie ludziska uśmiali mówie wam a w tamtym roku sprzatali organistówke i oczywiście strazacy a ze zima była to sie rozgrzewali no cuż z dymem poszło wystrojenie grobu na wielkanoc normalnie nie miał kto gasic
i tego wiele  mozna sie uśmiać a u was a nasz ksiadz to najlebsze wykopał se stawy bobry i woda zalał rolnikom łąki ale najlepsze kupił se rower wodny no i kazał posprzatac ministrantom a chłopaki poszli ogladać rower a tu skrzyneczka pośrodku bo 2 osobowy a reszty sie domyślcie

110

Mam organistę w rodzinie w zachodnio pomorskim Chłopak przed trzydziestką gdy rozmawiamy jakie są u nas stawki to z dnia na dzień by się w moje strony przeniósł a pięknie gra i śpiewa. Reasumując to co diecezja inne zwyczaje, obyczaje i stawki.

111

stawki co łaska smile

112 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2015-08-21 00:03:39)

http://wyborcza.pl/1,76842,16090637,Sio … incu_.html

Chciałem to jakoś skomentować ale wulgaryzmy musiałbym wypikać i tak cały dalszy ciąg tego postu to byłoby jedno wielkie pi pi pi..... Ciekawe co przez ostatni rok w tej sprawie się wydarzyło? Jakoś media nic nie chcą o tym wspominać... Ciekawe dlaczego...?

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

113

Tej informacji nie da się komentować.

114

W naszym języku nie ma słów by to opisać....

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

115

ciekawe czy Wasze proboszcze też tak o was myślą jak nasz o Nas ?
można poczytać   lipniak-kazanie na wielki piątek (Vll wiek)

116

Ale pamiętliwy jesteś big_smile

117

czytałeś ? chyba nie ? bo to co on pisze to Ja akurat mam głęboko w dupieee alle lydzie są oburzeni i wkur...... a to dotyczy nas nie 17W

118 Ostatnio edytowany przez sarast (2018-05-14 17:48:36)

to niech ci wkurw.... jadą do innego kościoła , innej parafii  jak tak bardzo muszą !!! nic tak nie leczy proboszczów  jak brak wiernych !!! z czym tu problem ???

Leszek   dla kolegów'

119

Masz rację...
Jako praktykujący powiem że moja obecna ekipa z plebani sie pogrąża lada dzień będę mieli pusty kościół. Odchodzi ostatni prawdziwy z powołania. O gościu można dużo pisać. Dzieciaki lecą do niego jak do miodu. Gość jest myśliwym. Nie pije ale polewa (  i to nie na żarty ). Jeździ na rowerze wyczynowo  ( wygrywa w całym kraju ). Ma jakąś paramilitarną ekipę z którą biega po lesie.....  i nie chce imigrantów w Polsce.......
Gość zmienia w czerwcu- lipcu parafię a reszta ekipy po nim jeździ a parafianie patrzą i się dziwią o co im chodzi?
Długi temat ......
A teraz trza jechać pryskać ....

120

no dobra a potomka ? a może nie wiecie ?