Odp: Nie lubie księży bo...
Wpadnij na święta do mnie na cały etat za dobre pieniądze ,a ja sobie na urlop wyjadę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Nie lubie księży bo...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wpadnij na święta do mnie na cały etat za dobre pieniądze ,a ja sobie na urlop wyjadę
Nasz organista deko fałszuje ale chyba się wszyscy przyzwyczaili .
nie zapominajcie że ja też mam ha i warsztat więc mam co robić właśnie tworze super wialnie sita mają 1,5m na 1m myślałem że zrobię w dwa tygodnie a już miesiąc siedzę i końca nie widać .wcześniej zrobiłem wapniarkę na wapno budowlane o szerokości 8 metrów i w ogóle się nie kurzy ,hektar można obsiać w 10minut.
zdjecia.... wrzuć zdjęcia pochwal sie
Nasz organista deko fałszuje ale chyba się wszyscy przyzwyczaili .
gorszego niz u mnie na pewno nie masz, mogę sie załozyc o flaszkę
Oj Pajej przyjedź zobacz u nas Zaraz zrobimy edycję jak oni śpiewają
kiedys juz miałem ochote zabrać dyktafon do kościoła i na YT wrzucic
to nagrajcie i będzie lista przebojów
chłopaki robimy tak muj to jak ryknoł po kazaniu o 7:30 prefekta to proboszcz mało co sie nie przewrócił jak sie zdzemnoł pewnie znowu w klubie nocnym rozrabiał a unas taki fotel ma jak sie zerwał po marmurze buty uciekły i jak szybko poderwał sie tak i usiadł noremalnie paranoja
a kościelny tesz nie lebszy na boze ciało mikrofon i kolumna jest no to kościelny sprawdza wszystko piszczy i nagle padło to ( *** gówno stary znowu bateri nie przełożył )kórwa ale sie ludziska uśmiali mówie wam a w tamtym roku sprzatali organistówke i oczywiście strazacy a ze zima była to sie rozgrzewali no cuż z dymem poszło wystrojenie grobu na wielkanoc normalnie nie miał kto gasic
i tego wiele mozna sie uśmiać a u was a nasz ksiadz to najlebsze wykopał se stawy bobry i woda zalał rolnikom łąki ale najlepsze kupił se rower wodny no i kazał posprzatac ministrantom a chłopaki poszli ogladać rower a tu skrzyneczka pośrodku bo 2 osobowy a reszty sie domyślcie
Mam organistę w rodzinie w zachodnio pomorskim Chłopak przed trzydziestką gdy rozmawiamy jakie są u nas stawki to z dnia na dzień by się w moje strony przeniósł a pięknie gra i śpiewa. Reasumując to co diecezja inne zwyczaje, obyczaje i stawki.
stawki co łaska
http://wyborcza.pl/1,76842,16090637,Sio … incu_.html
Chciałem to jakoś skomentować ale wulgaryzmy musiałbym wypikać i tak cały dalszy ciąg tego postu to byłoby jedno wielkie pi pi pi..... Ciekawe co przez ostatni rok w tej sprawie się wydarzyło? Jakoś media nic nie chcą o tym wspominać... Ciekawe dlaczego...?
Tej informacji nie da się komentować.
W naszym języku nie ma słów by to opisać....
ciekawe czy Wasze proboszcze też tak o was myślą jak nasz o Nas ?
można poczytać lipniak-kazanie na wielki piątek (Vll wiek)
Ale pamiętliwy jesteś
czytałeś ? chyba nie ? bo to co on pisze to Ja akurat mam głęboko w dupieee alle lydzie są oburzeni i wkur...... a to dotyczy nas nie 17W
to niech ci wkurw.... jadą do innego kościoła , innej parafii jak tak bardzo muszą !!! nic tak nie leczy proboszczów jak brak wiernych !!! z czym tu problem ???
Masz rację...
Jako praktykujący powiem że moja obecna ekipa z plebani sie pogrąża lada dzień będę mieli pusty kościół. Odchodzi ostatni prawdziwy z powołania. O gościu można dużo pisać. Dzieciaki lecą do niego jak do miodu. Gość jest myśliwym. Nie pije ale polewa ( i to nie na żarty ). Jeździ na rowerze wyczynowo ( wygrywa w całym kraju ). Ma jakąś paramilitarną ekipę z którą biega po lesie..... i nie chce imigrantów w Polsce.......
Gość zmienia w czerwcu- lipcu parafię a reszta ekipy po nim jeździ a parafianie patrzą i się dziwią o co im chodzi?
Długi temat ......
A teraz trza jechać pryskać ....
no dobra a potomka ? a może nie wiecie ?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Nie lubie księży bo...
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo