Odp: GG FORUMOWE
Na pokosówce doczepiłem maszt z wózka, i jutro będzie już na maszcie heder , ktory przystosuje do zbioru wiech z konopii. Regulowany będzie góra dół po to żeby zbierać same wiechy a jak najmniej słomy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 444 445 446 447 448 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na pokosówce doczepiłem maszt z wózka, i jutro będzie już na maszcie heder , ktory przystosuje do zbioru wiech z konopii. Regulowany będzie góra dół po to żeby zbierać same wiechy a jak najmniej słomy.
WTF?!? Szalony jesteś!
posiałem na próbę 8ha....
Wiecie może gdzie można znaleźć schemat instalacji elektrycznej do 904? Próbowałem robić wg schematu dla 914 i 385 to słabo się pokrywają.
Miał ktoś w ciągniku ten układ sygnalizacji pracy siewnika/sadzarki (np czeskiej) za pomocą kontrolek na desce ? Doszedłem do wniosku że taki układ mam ale kable poplątane żarówki powyjmowane nie wiem co można wyrzucić.
Hahaha na próbę? ? ? Chyba że to Twoja najmniejsza działka to rozumiem ) Jak to płacą i Ciebie ? W naszym regionie ponoc dają zaliczkę bezzwrotną za samo sianie tysiaka za ha . Nasiona po 10 zeta.
Czy taki dochodowy interes to aby na pewno na konopi włóknistej ?
Tej firmie chodzi o olej z nasion konopii.
Nasiona na siew koło 20zł kilo. W skupie 9-2 ale parametry są bardzo zaostrzone, i coraz trudniej. Ta dopłata rzeczywiscie coś jest. Jednak na samych nasionach nie skupiam się, bo można jeszcze słomę, plewy i liście sprzedać.
https://www.agropolska.pl/o-firmach/agr … ,1265.html
to kto się zgłasza?
Mnie pewnie by odrzucili z racji wieku, a podstawy mam żeby się zgłosić, 20 km ode mnie http://www.farmer.pl/produkcja-zwierzec … 78570.html
Mi się wydaje że ten program powinien mieć tytuł " Pokaż jakim jesteś pierdołą" albo "Rolnik niemota"
Nasiona na siew koło 20zł kilo. W skupie 9-2 ale parametry są bardzo zaostrzone, i coraz trudniej. Ta dopłata rzeczywiscie coś jest. Jednak na samych nasionach nie skupiam się, bo można jeszcze słomę, plewy i liście sprzedać.
po worku lisci mógłbyś rozesłać po kolegach z forum :satan:
wolę wiechy :satan:
Same wiechy w okresie kwitnienia z obciętymi listkami. Trochę temat znam, jednak przemysłówka ma mało thc, a sadzonka oryginalnej kosztuje nieraz 400zł, i nie wiadomo, czy się przyjmie. W plantacji nie posadzisz bo zapyli się przemysłówką. Ale jakby ktoś był chętny to mogę podesłać co urośnie
W Polsce jest 9 ml tel na podsłuchu. Każde forum jest pod obserwacją. Nie zdziw się, kiedy będziesz miał w telefonie taki dziwny pogłos, jakby echo. Ja mam dlatego wiem. Proponuję więcej ostrożności co się pisze i mówi.
Nie zbzikowałem. Kumpel gadał przez komórkę na temat faktur, rozliczeń, jak obejść, co zrobić i miał wstawkę "Panie K......i, nie ma pan o czym przez telefon gadać ? Tęskni pan za kłopotami ?".
Ten przypadek jest wyjątkowy bo pan K ma kogoś z bardzo bliskiej rodziny w sferach tzw rządzących, to samo nazwisko, stąd niespotykana życzliwość żeby przy okazji nie umoczyć kumpla.
Ja mam wszystko na umowie, a gadać to mogę co mi się podoba. Ważne, bym nie robił. Kiedyś policja narkotykowa przyjeżdżała kilka razy w ciągu roku, i nic nie zrobili, bo wszystko było na legalu.
"Dobre" czasy wracają jak Sławek pisze. Teraz też zawsze się jakiś paragraf znajdzie
Kilka lat temu gdzieś słyszałem bądź czytałem ,że jakiś gość wywalił chyba na kompost resztki karmy dla gołębi która zawierała nasiona konopi. Konopia wyrosła i ktoś go zgłosił ,że niby maryche uprawia i chłop miał jakieś nieprzyjemności...
A Bamreras to poszedł na urlop czy na odwyk? No nie ma go z 2 tygodnie...
Cóż ,sporo bardzo aktywnych użytkowników już tu wogóle nie zagląda... (mam na myśli tych którzy jakby brali udział w tworzeniu tego forum).
Strony Poprzednia 1 … 444 445 446 447 448 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo