Odp: Dopłaty 2015-2020
Wniosek na początku wydawał się trochę straszny ,ale jak przy nim usiadłem to wypełniłem go w jakieś półtorej godziny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 31 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wniosek na początku wydawał się trochę straszny ,ale jak przy nim usiadłem to wypełniłem go w jakieś półtorej godziny.
Przedłużyli o miesiąc.
A mi wyskakuje błąd,nie udało sie odczytac danych wniosku...
Te nasze internety nie bardzo się nadają do tych wniosków, no chyba że ktoś ma światłowód.
Ja zrobiłem sobie i szwagrowi i na starym laptopie jakoś idzie. Szwagrowi z wycofaniem wniosku bo mu wydrukowałem i na jednym kawałku zmienił zdanie co do rośliny uprawnej. Wycofałem wniosek, zmieniłem i puściłem z powrotem i poszło.
Zamiast wycofywać wystarczy poprawić i wysłać następny, z tego co czytałem to będą rozpatrywać ten ostatni .
A jak podać rośliny na międzyplon ścierniskowy ??
Musisz zaznaczyć obszar efa poplon scierniskowy i klikając na powierzchnię wpisujesz rośliny.
Zamiast wycofywać wystarczy poprawić i wysłać następny, z tego co czytałem to będą rozpatrywać ten ostatni .
jak to sie poprawia, bo mi pasowałaby jedna zmiana a nie wiem, bo nigdzie nie widziałem opcji popraw
Ja dzisiaj wypełniłem oba wnioski: mój i ojca. Zajęło to długość 2 kaw. Oprócz tego ojciec dostał reszte bezpośrednich a ja decyzje dopiero. Nigdy nie czekałem na kasę do czerwca tzn mam nadzieje że wpłynie do końca czerwca.
Ja dostałem dopłaty kilka dni temu...
Ja wczoraj
Tydzień temu dostałem decyzję. Wynika z niej ze na jesień dostałem 54% całości, nie 70%.
Ktoś już dostał zaliczki?
Ja nie dostałem jeszcze pomocy suszowej a skoro dzisiaj wybory to mogą teraz ładnie przeciągnąć
Ja jeszcze nie otrzymałem protokołu z szacowania suszy a termin się kończy. O dopłatach nic w okolicy słychać a by się przydały póki ciepło jeszcze.
16 października wpłynęło ONW.
U mnie suszowe na koncie.troche po 1000 a troche po 500
U nas nawet protokołów nie ma ...
U nas protokół był już miesiąc temu,ale suszowego jeszcze nie widać. Dopłaty ani widu ani słychu,a bank się o odsetki dobija,a trzeba było opłacić nawozy i kasy brak,dobrze że mam troche zboża to by jakoś sytuacje podratowało,ale znów mam tak spieprzoną droge do gospodarstwa że ciężki samochód ma wielki problem wyjechać.
Droga gminna a gmina nic sobie z tego nie robi,choć człowiek do nich pójdzie kilkadziesiąt razy,kończy się na obiecankach,
Mam nadzieje że te wybory coś odmienią bo naprawde człowiek od każdej strony dostaje baty w plecy... Trochę nie na temat,ale wszystko powiązane.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 31 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo