Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » ZT323 + silnik CAT
Strony Poprzednia 1 2 3
kawał porządnej roboty !!!
wygląda fajnie
No tak praktyka czyni mistrza...
Coś Ty namieszał z tymi zbiornikami pod kabiną?
Nie wiem,tylko ze mu to tak bylo lepszy do montazu i instalacji :nie_wiem:
No tak praktyka czyni mistrza...
Coś Ty namieszał z tymi zbiornikami pod kabiną?
czy Ty jeszcze nie zakleiłeś że to nie jego sprzęt.
już pytałem po co z lewej jak jest z prawej i tak wnioskuję że ten ciągnik będzie jeszcze dozbrojony
Zapytam tutaj. Jakby wstawiać inny silnik w ramy 323 to jak duże znaczenie będzie miało koło zamachowe z tego innego silnika? Dopasować gumowe kapelusze do koła zamachowego czy wywalić je i przykręcić prosto do wału jak oryginalnie w zt?
Koło zamachowe potrzebujesz dla rozrusznik.
Kolega ten silnik CAT dopasoval troche inaczej k walu:
Krzysiek napisał/a:No tak praktyka czyni mistrza...
Coś Ty namieszał z tymi zbiornikami pod kabiną?czy Ty jeszcze nie zakleiłeś że to nie jego sprzęt.
już pytałem po co z lewej jak jest z prawej i tak wnioskuję że ten ciągnik będzie jeszcze dozbrojony
Nie wiem dla czego ten zbiornik dal na lewo pod kabine. On wiele przerabial instalacji hydrauliki i te wspomaganie sprzęgła i hamowanie. :nie_wiem:
Teraz juz testuje pod obciążeniem:
Ja pierdzielę, ale walnałem babola.... o rozruszniku to w ogóle nie pomyślałem......
Grzesiu , przecież w zt także masz koło zamachowe bez tego silnik by nie chodził kapelusze łącza koło zamachowe z wałem na którym wisi sprzęgło.
rozbierałem przecież kilka razy, ale jakoś się zamyśliłem piszac to... myślę coś wstawić i zastanawiam sie nad kolejnym oryginałem, bo prościej, ale chciałbym coś mocniejszego nieco. Trochę mnie czas goni i tu jest problem, a nie skomplikowanie włożenia innego niestety.
no no bardzo ładnie
Strony Poprzednia 1 2 3
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » ZT323 + silnik CAT
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo