Odp: witam numery pasów
Siemka . Ktoś mi poda nr. pasów jezdnych z lewej strony te co idą wprost od silnika ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przekładnie pasowe i łańcuchowe » witam numery pasów
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka . Ktoś mi poda nr. pasów jezdnych z lewej strony te co idą wprost od silnika ?
Idź na pierwszą stronę tego wątku i tam wszystko jest.
Wie ktoś jakie są nr. pasów co i idzią na sieczkarnie ? Sieczkarnia firmy Rekord Cliper .
panowie potrzebuję nr. pasa napędu sieczkarni do 512 tego od silnika, stary nie ma oznaczen a już pada.
Panowie- pas na napęd hederu to według polskiego nazewnictwa i standardu musi być 25x3410
Witam wszystkich
Zrobiłem małą ale baaardzo pomocną ściąge wszystkich pasów do Fortschritta 512/514 Istnieje mozliwośś, że coś pominąłem.. zależało mi szczególnie na 512 więc powinno byc dobrze. Polecam wydrukowac na jednej stronie i zalaminowac żeby nie podrzeć, nie upaprać.
Grzegorz 89 co to za szyfry?
Teraz rozumiem, a wykasowanie tego najlepszym rozwiązaniem.
Koledzy mam takie pytanie, ponieważ właśnie zakupiłem mdw 524 niebieski z sieczkarnią biso i widzę że kończy się już pas od napędu sieczkarni, ten który idzie od koła pasowego z silnika do elektrosprzęgła, czy ktoś wymieniał taki pas i jaki symbol tego pasa, w katalogu niema takiego pasa a ja nawet nie wiem co zamówić. Proszę o pomoc bo żniwa blisko. pozdrawiam.
U mnie jest 2HB 3110 LA
Pasek napędu podajnika zbożowego
Ktoś się orientuję jaki rozmiar ma ten pas?
Spc 3350
Dzięki wielkie
Właśnie też go wymieniłem. tylko że ja kupiłem SPC 3150. Wlazł Ciężko i mógłby być trochę dłuższy. w sumie taki mam napisany na naklejce z rozmiarami pasów. tylko dlaczego podali 3150 skoro ciasno wchodzi?
pasuje, spc 3150. wymiana tego pasa to żadna przyjemność zresztą jak większość w mdw.
koszt 139 brutto z tagexa.
Dziękuję za podpowiedź.
Koledzy potrzebował bym rozmiar paska od włączania młocarni w mdw 525
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przekładnie pasowe i łańcuchowe » witam numery pasów
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo