Temat: kupię wentylator sprzęgła wiskotycznego
Jakby miał Ktoś niepotrzebny wiatrak do wiskozy o średnicy ok 55cm otwór w środku 82mm montowany na 4 śruby to chętnie odkupię. Sprawa pilna.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię wentylator sprzęgła wiskotycznego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakby miał Ktoś niepotrzebny wiatrak do wiskozy o średnicy ok 55cm otwór w środku 82mm montowany na 4 śruby to chętnie odkupię. Sprawa pilna.
Też wiatrak wisko mi się rozpadł ale to w aucie. Dostępne bez problemu. Dobrze, że chłodnice całe
Z Fordów różnych mam sprzęga i wiatraki, jutro mogę posprawdzać.
MI potrzeba do ciągnika jakbyś miał coś podobne to uratowałbyś mi dupsko, bo już reęe opadają. Jak nie trzeba to ogłoszeń na części mnóstwo. Swój pospawałem bo urwała się łopatka pojechałem do wyważenia, ale tak bije że nawet nie prostowałem. Boję się że urwie się znowu gdzieś i narobi bałaganu.
Po jakimś czasie coś wpadło mi w wentylator w fordzie,który dopasowałem z jcb3cx. Wyłamało wszystkie łopatki i nieszczęśliwie uszkodziło chłodnicę. Poszukałem, i gdyby ktoś potrzebował do ciągnika wentylator montowany na wiskozę na 4 śruby, to można z powodzeniem zastąpić z land roverów z silnikami powyżej4litra. Wystarczy otwory rozwiercić z 6 na 8mm,otwór centrujący pasuje idealnie. Największą zaletą jest to, że łopatki są połączone ze sobą po zewnątrz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię wentylator sprzęgła wiskotycznego
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo