Odp: Dopłaty 2015-2020
Mój juź w agencji i zaraz wypłacą, kolega dostał w 48 godz,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mój juź w agencji i zaraz wypłacą, kolega dostał w 48 godz,
U nas nawet protokołów nie ma ...
Wojtek sa u wojewody poproś w gminie o kopie przedłożysz do wniosku a jak doślą to dostarczysz do agencji oryginał jak tak robię doradziła mi tak pani w gminie.
PS.
Część dopłat już od czwartku na koncie
Zaliczkę ktoś dostał? Jeśli tak to jakiej wielkości w %?
dostałem 20%
Wpłynęło ok. 70 %
70% wczoraj
Dopłaty do materiału siewnego ktoś dostał?Po wiosennych siewach składane,ani decyzji, nic.
Decyzja jest a kasy brak
nie ma nic ,,,,,
Moja żona mówi że najlepiej byłoby gdyby nam przyszły dopiero w czerwcu żebym nie kombinował
Dopłaty do materiału siewnego ktoś dostał?Po wiosennych siewach składane,ani decyzji, nic.
Decyzja leży 3 tygodnie w dokumentach, ale konto puste
Co do zaliczek dopłat - listonosz nosi średnio 2 decyzje na dzień ale nie słyszałem, żeby ktoś ze znajomych dostał
Zaliczka 70% i ONW na koncie a decyzji brak tak samo jak brak dopłat z jary materiał siewny.
weszło 70% zaliczki
Wczoraj 70%, dzisiaj suszowe.do siewu nic.
A ja dostałem 10% obszarówki i pisemko że dopłata do materiału siewnego będzie po nowym roku bo się skończyła kasa na pomoc De minimis.
Ja dostałem jakieś 50% zaliczki. Suszowego brak na razie. I tak z zaliczką dobrze bo w październiku miałem kontrole zwierząt z ARiMR.
To czasem nie wszyscy dostali powiastkę o przesunięciu płatności za materiał siewny ? Coś tam też zaliczkowo bezpośrednich dostałem.
A ja tam za nasiona już dostałem i zaliczkę 2/3 dopłat
Ja za materiał siewny dostałem całość.
Natomiast dopłat zaliczkę obszarówki jakieś 20% ostatniego listopada
U mnie zaliczka 70%, suszowy w całości a za materiał siewny na styczeń przesunięte
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo