Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Owies nawet po 610zł brutto, i nie wiem czy gdzieś koło grudnia nie zaczne sprzedawać, bo później, żeby nie było wiosennej sraczki nawozowej z obniżka naszych płodów....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 113 114 115 116 117 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Owies nawet po 610zł brutto, i nie wiem czy gdzieś koło grudnia nie zaczne sprzedawać, bo później, żeby nie było wiosennej sraczki nawozowej z obniżka naszych płodów....
Cennik który wrzuciłem to oczywiście ceny netto.
Ciekawe czy nam paliwa stanieją... skoro ropa tak spadła i cena spada od przełomu września i października ...
Ja czarno to widzę. Jakieś grosze może spadnie. Generalnie z niepokojem patrzę w polską przyszłość. Paliwo drogie, prąd ma zdrożeć, węgiel drogi....
Przecież u nas tak dobrze ostatnio...
Ja czarno to widzę. Jakieś grosze może spadnie. Generalnie z niepokojem patrzę w polską przyszłość. Paliwo drogie, prąd ma zdrożeć, węgiel drogi....
Tosz to nieważne pierdoły. Gorzoła byleby nie zdrożała...
Laszek Ty jeszcze bardziej dowaliłeś do pieca, nawet jak cukier zdrożeje o 1 zł to bardzo nie wpłynie na cenę gotowego produktu
Widzieliście ile azoty poszły w górę?
10% RSM 32 1170zł
byłem po pasze na początku października saletra w cenniku na ścianie była po 1050 tydzień temu 1200
ojciec saletrę zamówił po 940, ja kupiłem po 116 w teju chwili jest po 125. eny brutto, ale pluję sobie w brodę, że nie zamawiałem kiedy ojciec...
No ja już w tyś. zł liczę ile zarobiłem na nawozach kupując je wcześniej. W czwartek sprzedałem 12 t pszenicy 830 + vat
780netto za pszenice pasza z odbiorem z gospodarstwa. dzis pojechał jeden TIR dobrze robię?
nie wygląda żeby chcialo podrożeć, u mnie ceny za paszówke 780-800 proponują
Kto nie miał suszy i miał plony, to ta cena jest więcej niż dobra. W moich stronach najtańsza 800
Ja po 600 puszczam owies z domu i nie mam żalu do nikogo.
owies 610 skupuje kaszarnia, ogólnie przy nawozach dałem ciała to chociaż ze zbożem chciałbym trafić. Pszenica po 820brutto i myślę chyba pod koniec miesiaca wywozić. jak się ludzie rzuca na wiosnę to moga obniżyć cenę.
U nas owies po 700 każda ilość ....
Owies wystawiłem w czwartek po 650 a w piątek sprzedany bez targowania(prawie 11 ton) z resztą poczekam po nowym roku.
A świnki już aż 4 zł za kg...
4? U mnie 3.6
Strony Poprzednia 1 … 113 114 115 116 117 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo