Odp: GG FORUMOWE
byłes na tym proteście?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 484 485 486 487 488 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
byłes na tym proteście?
Nie no słuchałem relacji na żywo w TVN 24
tyle dobrze, że było na żywo to nie mieli jak zmanipulowac wypowiedzi.
No pewnie już nigdzie tego nie powtórzyli. Nie maiłem okazji oglądać potem żadnych informacji. W garażu siedziałem...
jak tam łózko już skonczyłeś?
Wstydzić się nie będę ale niesmak mam bo utrudnianie życia kierowcom nie utrudnia nic a nic politykom ...........
A tak nawiasem o co protestowali i co osiągnęli ?
guzik!!!!
oprócz nerwów nic nie winnych ludzi. z protestem jak już pod urzędy , sejm i inne .. pachnie Leperem.. pewno zaraz Agro Unia będzie startowała do wyborów. powodzenia!!! ps. przed chwilą obejrzałem relacje z wczoraj na Y .T. i totalny groch z kapustą . grupka z tym dziwnym liderem Michałem Kołodziejczykiem słabe to było .
Dosycha farba. Generalnie problem bo nie mam gdzie suszyć. Jak na pierwsze wyszło ok. Mam zamówienie na kolejne od sąsiadki. Poskładam w niedzielę bo jutro wyjeżdżam. Wrzucę fotki.
co sie teraz porobiło z geoportalej, jak go uzytkowac zeby były nr działek i powirzchnie
Mi Geoportal od jakiegoś czasu się zawiesza...
co sie teraz porobiło z geoportalej, jak go uzytkowac zeby były nr działek i powirzchnie
Sam mam z tym problem...
a co wam nie chodzi bo ja nie widzę u siebie problemu ani na krajowym ani na powiatowym ( nie miałem tylko okienek od wyszukiwania pomiarów itp ale w prawym górnym rogu w opcjach pozaznaczałem ptaszkiem wszystko zatwierdziłem i chodzi)
tak było kiedys. kiedy ostatnio wchodziłeś? u mnie granice działek sa na niebiesko nr brak nie pokozuje tez powierzchni
15 min temu działki pokazuje mi normalnie numery są na powiatowym po kliknięciu jest powierzchnia na krajowym ręcznie jak zmierzysz też wyświetli
Jak weszło RODO to zlikwidowali powierzchnie.
mi chodzi o krajowy, powiatowego puki co nie mam
własnie kiedys na ogólnopolskim samo dokładnie podawało, takie mierzenie nie jest dokładne
7 lat temu w pierwszym roku jak składałem o dopłaty powierzyłem pola geoportalem bo nie było nawet jednego kawałka o prostym kształcie. Miałem kontrolę i największa różnica jaka wyszła to 2,3%.
mi bardziej zalezy na dokładności jak nagocjuje zakup, czy dzierzawe, ludzie lubia kit wciskac dogaduja sie ile za działke, a jak u notariusza wychodzi ze jest kilka arów mniej to pada hasło "przecierz umówilismysie na cene za cała działke nie ile za 1ha"
Tak ,wcześniej podawali numer i powierzchnie co do metra według stanu jaki widnieje w rejestrze gruntów.
Strony Poprzednia 1 … 484 485 486 487 488 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo