9,701

Odp: GG FORUMOWE

byłes na tym proteście?

Rolnik z powołania:-)

9,702

Nie no słuchałem relacji na żywo w TVN 24

9,703

tyle dobrze, że było na żywo to nie mieli jak zmanipulowac wypowiedzi.

9,704

No pewnie już nigdzie tego nie powtórzyli.  Nie maiłem okazji oglądać potem żadnych informacji. W garażu siedziałem...

9,705

jak tam łózko już skonczyłeś?

mdw

9,706 Ostatnio edytowany przez sarast (2018-12-13 19:13:34)

koseś napisał/a:

Wstydzić się nie będę ale niesmak mam bo utrudnianie życia kierowcom nie utrudnia nic a nic politykom ...........
A tak nawiasem  o co protestowali i co osiągnęli ?

guzik!!!!
oprócz nerwów nic nie winnych ludzi. z protestem jak już  pod urzędy , sejm i inne .. pachnie Leperem.. pewno zaraz Agro Unia  będzie startowała do wyborów. powodzenia!!! ps. przed chwilą obejrzałem relacje z wczoraj na Y .T. i totalny groch z kapustą . grupka z tym dziwnym liderem Michałem  Kołodziejczykiem   słabe to było .

Leszek   dla kolegów'

9,707

Dosycha farba. Generalnie problem bo nie mam gdzie suszyć.  Jak na pierwsze wyszło ok. Mam zamówienie na kolejne od sąsiadki. Poskładam w niedzielę bo jutro wyjeżdżam. Wrzucę fotki.

9,708

co sie teraz porobiło z geoportalej, jak go uzytkowac zeby były nr działek i powirzchnie

9,709

Mi Geoportal od jakiegoś czasu się zawiesza...

9,710

Pajej napisał/a:

co sie teraz porobiło z geoportalej, jak go uzytkowac zeby były nr działek i powirzchnie

Sam mam z tym problem...

9,711

a co wam nie chodzi bo ja nie widzę u siebie problemu ani na krajowym ani na powiatowym ( nie miałem tylko okienek od wyszukiwania pomiarów itp ale w prawym górnym rogu w opcjach pozaznaczałem ptaszkiem wszystko zatwierdziłem i chodzi)

9,712

tak było kiedys. kiedy ostatnio wchodziłeś? u mnie granice działek sa na niebiesko nr brak nie pokozuje tez powierzchni

9,713

15 min temu działki pokazuje mi normalnie numery są na powiatowym po kliknięciu jest powierzchnia na krajowym ręcznie jak zmierzysz też wyświetli

9,714

Jak weszło RODO to zlikwidowali powierzchnie.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

9,715

mi chodzi o krajowy, powiatowego puki co nie mam

9,716

nadal nie widzę problemu powierzchnie mogę mierzyć (na powiatowym jest lepiej bo podaje samo z dokładnościa do m2)

https://images91.fotosik.pl/90/1e6826dbbb3ccd98med.jpg

9,717

własnie kiedys na ogólnopolskim samo dokładnie podawało, takie mierzenie nie jest dokładne

9,718

7 lat temu w pierwszym roku jak składałem o dopłaty powierzyłem pola geoportalem bo nie było nawet jednego kawałka o prostym kształcie. Miałem kontrolę i największa różnica jaka wyszła to 2,3%.

9,719

mi bardziej zalezy na dokładności jak nagocjuje zakup, czy dzierzawe, ludzie lubia kit wciskac dogaduja sie ile za działke, a jak u notariusza wychodzi ze jest kilka arów mniej to pada hasło "przecierz umówilismysie na cene za cała działke nie ile za 1ha"

9,720

Tak ,wcześniej podawali numer i powierzchnie co do metra według stanu jaki widnieje w rejestrze gruntów.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile