Odp: Życzenia Noworoczne !!!!!
Nowy Rok powoli się zbliża i również życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Życzenia Noworoczne !!!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowy Rok powoli się zbliża i również życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego...
Chłopaki głowy do góry na ten nadchodzący rok. Bądźmy dobrej myśli że ten rok będzie lepszy. I zdrowia wszystkim życzę. Najlepszego!
Wszystkiego dobrego! Wody i wódy na odpowiednim poziomie...
Życzę spokojnego 2018 roku.
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2018 .
Szampanskiej zabawy, szczescia i samych sukcesów w nowym roku!!
Obfitych plonów i powodzenia w zagrodach w 2018 roku.
szczesliwego NOWEGO ROKU 2018:)
Ja wam wszystkim również życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku by nowy rok przyniósł nam lepsze chwile niech nas te anomalie pogodowe opuszczą i żeby każdy miał uśmiech na twarzy
Szczęśliwego Nowego Roku 2018
Wszystkiego dobrego w nowym roku
Sukcesów na każdym polu Panowie. Do siego roku !
Wysyłam dla was wszystkich wiele pozdrowień z Czech i życzę wam do nowego roku wiele zdrowie osobiste, wiele smaków do pracy, wiele pomysłów do przerobiek i remontow naszych maszyn, k temu wystarczająco dużo czasu i zrozumienie i życzliwość naszych żon.
W rolnictwie dobra pogoda, malo chorób i szkodników, mniej urzędników, mniejsze podatki, niezawodność maszyn podczas żniw, duże zwroty, dobre ceny sprzedaży, mniej uchodźców, mniej regulacji z Brukseli i mniej innych ból, co powstrzymuje zrobić dobrą robotę rolnika.
Trochę tak później aleee...
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku ! Żeby ciągle do przodu isc i nie poddawać się ! Zdrowia i chęci na dalsze prace
No Panowie. Kolejny rok za nami. Powiem wam że świąteczne życzenia skaładałem w tym roku bardzo powściągliwie. TZN najbliższym, tu na forum bo ktoś zaczął.... CZemu? Generalnie uważam się za osobę wierzącą, ale w moim życiu pojawiło się kilka osób które są niewierzące, które są wierzące ale mają ***, osoby innej wiary w tym wierzący w supermarkety i generalnie nie wiadomo kto jest kto, mamy takie polskie "multikulti" Bez sensu w takim towarzystwie rozrzucać na lewo i prawo życzenia świąteczne.
No ale puki co nie znam żadnego chińczyka a ci świętują nowy rok 5 lutego...
Więc mogę Wam śmiało życzyć na tan nadchodzący 2019r ZDROWIA, uśmiechu i pieniędzy...
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2019 . życzy Leszek.
Zdrowia i szczęścia ....
Przede wszystkim zdrowia i wysokich plonów
Wszystkiego dobrego
Zdrowia i Szczęśliwego 2019 roku !!!
Zdrowia .. bo bez zdrowia nie będzie nic ...:))
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Życzenia Noworoczne !!!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo