Odp: WOŚP 2012/2013/..........
Miło było pomóc i oby za rok było nas jeszcze raz tylu chętnych do pomocy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » WOŚP 2012/2013/..........
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miło było pomóc i oby za rok było nas jeszcze raz tylu chętnych do pomocy
Jako, że rzecz dzieje się w dobrej sprawie to tutaj dołączę się.
Panowie, prosiłbym każdego kto ma chęć i jest w stanie pomóc o wsparcie tej akcji. Już nie dużo trzeba uzbierać. https://www.siepomaga.pl/zycie-nicoli
Ostatnio i nas w Ziębicach była zbiórka . 750 tyś . To jest jakaś masakra ile koncerny zarabiają na tym. Bo niby co może tyle kosztować?
To racja... Niby ubezpieczenia są, ale jakieś specjalistyczne zabiegi to kosztują, że tylko łopatą w dupę.....
Panowie jak w tym roku z wośp ? działamy coś?
No raczej...
Mam nadzieję, że nie będzie gorzej niż w latach ubiegłych.
Wiadomo, susza tu i tam, ale tradycyjne 50 zł tutaj dam bo to nie majątek, a cel szczytny. (Niezależnie od tego, od samego początku, uczestniczę w regionalnych finałach WOŚP) W związku z tym, że mam dzieci, korzystam z dobrodziejstw służby zdrowia i widzę na oddziałach szpitalnych efekty naszego wspólnego dzieła. Niech oponenci plują ile im jadu starczy, ja jestem i będę z WOŚP tak długo jak sił starczy, czy też tak długo jak ona istnieć będzie. :walka:
Jak co roku
No szeryf niech już zaczyna, ja 50 też dołożę
konto otwarte
również się dorzucę ...
Koledzy wstrzymajcie się chwilkę . Jutro idę do szpitala to nic poważnego ale nie wiem ile potrwa i czy będę w stanie stamtąd prowadzic licytację. Jutro po południu dam znać.
Marek kasa doszła.
Dokopię się do numeru konta i choć krucho też zasilę forumową zbiórkę
Jestem tu z Wami od niecałego roku, ale w tą akcję chętnie się włączę.
Panie Administratorze zdrowia życzę!
Miałem jechać jutro wysłać kasę ale skoro tak to poczekam do poniedziałku. Piotrze zdrowia życzę.
To jedziemy z koksem. Zdrowia Piotrze.
Ogarniam neta w szpitalu a we wtorek wychodzę więc możemy startować
Dzięki za życzenia ale to naprawdę nic poważnego
Myślę że nie ma potrzeby udostepniać wątku tylko dla biorących w akcji udział. Ale wiadomo finanse powinny być przejrzyste . Dlatego proponuję aby każdy wpłacajacy na konto w tytule wpłaty podał nick z forum oraz jakiś indywidualny ciąg znaków a ja podam wysokość wpłaty razem z tym ciągiem bez nicku aby można było na bieżąco sprawdzić stan konta.
Oto mój nr 89 2490 0005 0000 4000 2828 0438 alior bank Piotr Pukało Proszkowice Szkolna 44
chyba że chcecie jawności
wrzuciłem post z nr konta, żeby było wygodniej. Piotrze wszystko aktualne jeśli chodzi o nr konta?
W zeszłym roku o ile dobrze pamiętam w tytule wpisywaliśmy wośp i swoje imię. Tak chyba lepiej niż nick i ciąg dowolnych znaków.
Aktualne
Wrócilem do domu jestem w dyspozycji
Stan konta 100
Wpłaciły dwie osoby Marcin i Marek
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » WOŚP 2012/2013/..........
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo