Temat: Kubica

Od kilku lat mam taką ksywę, po jednej usłudze jaką kumplowi wykonałem. Miałem za zadanie zawieźć załogę na wesele, dziesięć osób moim busem 90 km. Na pakę wersalka, swa fotele i awanti ! Mandaty płaci zleceniodawca. Na miejscu słyszę od laski "w życiu tak w piachu nie byłam ***.na". Bo w moim sprzęcie są szpary przy drzwiach, ostrzegałem, że nie nadaje się do przewozu ludzi. Powrót. Nie czekałem na nich, wróciłem do domu i czekałem na telefon. Zadzwonili, mnie się przysnęło, byli ostatnimi gośćmi na weselu. Ta sama laska krzyczy, że jak się natychmiast nie zatrzymam, to się zeszczy. Linia ciągła, zatrzymałem się przy samym rowie. Kto mógł przewidzieć, że wyjdzie bocznymi drzwiami, prosto na skarpę rowu. Tym razem była ***.na nie tylko w piach.
Kubica psuje mi PR. Od jakiegoś czasu nie czytam niusów na "mój" temat.
Myślę, że mój problem polega na brakach sprzętowych, oryginału na brakach intelektualnych. Ja mogę się rozpędzić do 300, 500, 1500 km/h, kwestia ustalenia progu zatrzymania. Mniej więcej. Nie jestem połamany, więc potrafię to robić. Oryginałowi jak wampirowi albo komarowi potrzeba kropli krwi żeby wyzdrowieć po niefortunnym hamowaniu. Tych niefortunnych miał kilka, mimo to Orlen daje lekką naszą rączką 100 ml zł na promocje. Czyją, kogo ? Niech mi dadzą 100 zł za popularyzację skutecznego zatrzymywania się - nie.
Sukcesu potrzebujemy jak kania dżdżu. Rozumiem. Sukces taki, że gdzieś w kręgach wyścigów pojawia się Polak to żaden sukces.
Czepiam się, ale wkurw.a mnie jego anglosaska facjata. Jego prawie "perfekcyjny" angielski.
Mam dość leszcza. W czasie dobrej zmiany i zakazu mowy nienawiści, mogę się spodziewać wizyty smutnych panów.
To nie żadna nienawiść tylko głębokie współczucie.

2

Odp: Kubica

zmień na ,,Kubuca,, to nik nie przyjedzie smile

mdw

3

Slawku  to po co go oglądasz, słuchasz?
Jak nie lubię cmokania kaczyniaka  to go nie oglądam......
Ja tam lubię f1 ale wtedy jak Kubica się ściga .
A porównywanie busa do królowej Motosportu  jest nie na miejscu.

4

Pewnie ,że nie na miejscu , bus lepszy bo i pojeździć i przewieźć coś można... wink

5

Fajnie wymiata Kuba Przygoński

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6

https://www.wp.pl/
Co z tego że nie czytam i nie słucham, jak we wszystkich wiadomościach Kubica ?

7

Sławek lubię cię, ale wolę F1 z Robertem niż Panią Holland, Jandę i innych Karolaków w kulturze dla kultury. O sponsorowaniu Szechtera vel Michnika nie wspomnę. A niech sobie kaleka pojeździ w Wiliamsie, w kraju by nawet renty nie dostał, a tam zarobi sobie i nie tylko, kilka milionów euro. Stać nas. A Kogo mamy promować? Weronikę Rosatti, Kasię Tusk, Agatę Buzek...

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8

Wczoraj Kubica już przycichł , teraz są napaleni jakimś Piątkiem bo dwa gole strzelił...

9

Może Piątek coś osiągnie ? Kubicę to pamiętam z dwóch spektakularnych wypadków. Trochę mu współczuję, ale ktoś taki ma być idolem ? To takie nasze Polskie rozpamiętywanie porażek.

10

Być może osiągnie , ale dopiero wtedy powinni piać z zachwytu... Strzelenie kilku bramek nie jest jeszcze super osiągnięciem , można to przypisać przypadkowi lub szczęściu. O osiągnięciach mówić dopiero po kilku latach gdy trwale zapisze się na kartach historii jako naprawdę wybitny piłkarz.

11

Najlepiej to z niczego nie cieszyć się. wmawiać, że narzekanie to nasza narodowa tradycja. Ludzie co z Wami?

12

Ależ ja się cieszę rozwojem Kariery: Piątka, Kownackiego, sukcesami lekkoatletów, siatkarzy.... Kubica miał swoje 5 min. podkreślam, miał.

13

Zobaczymy, może jednak nas zaskoczy smile

Rolnictwo - moja pasja. Pamiętaj, rób to co kochasz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
TraktorPedia